BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Erdal Şafakın evi soyuldu!

Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak"ın Bahçeşehir"deki evi soyuldu. Hırsızlar evin köpeğinin havlamasıyla kaçtı...

Abone ol

Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak’ın Bahçeşehir’deki evi soyuldu.

Hırsızlık, saat kurmayan Erdal Şafak'ın, uyandırmak için her sabah yanağına öpücük konduran “küçük oğlum” dediği köpeği Junior'ın havlamasıyla yarıda kaldı.

Cep telefonundan bilgisayara dek çeşitli eşyaları çalarak kaçan hırsız ya da hırsızlardan geriye bir tek spor ayakkabıları kaldı.

Erdal Şafak'ın oturduğu Akasya 12 Villa 4’te bulunan eve bu sabah saat 04.00 sıralarında mutfağın verandasına ait pencereden hırsız veya hırsızlar girdi. Pencerenin zorlanarak açıldığı ve sessizce villaya girildiği belirtilirken, hırsızlar 82 ekran televizyon, Erdal Şafak'a ait dizüstü bilgisayar ve Black Berry cep telefonu, evde bulunan ve yatıya kalan kalan misafirlerine ait kahverengi çanta çalındı.

Hırsızlık yapılırken “İskoç Terrier” cinsi köpeğinin havlaması üzerine Erdal Şafak'ın eşi İclal Şafak salona indi. Köpeğin havlamasıyla telaşlanan hırsız yada hırsızlar ev sahibinin inmesiyle ortadan kayboldu. Kaçış sırasında ise, hırsıza ait bir spor ayakkabı kaldı. Şikayet üzerine eve gelen Polis, ayakkabıya el koydu ve parmak izi araştırması yaptı.