BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Erbilin tacizine öfke

İlhan Doğan sevgilisini taciz eden M. Ali Erbil için “Kendimi çok zor tutuyorum” dedi.

Abone ol

İlhan Doğan, M. Ali Erbil tarafından taciz edilen sevgilisinin durumu kendisine ağlayarak anlattığını söyledi ve ekledi “Kendimi çok zor tutuyorum”..

Şebnem Scheffer ile 5 aydır birlikte olan işadamı İlhan Doğan MELODİ aracılığıyla Mehmet Ali Erbil"e yüklendi: Tepemi attırma, haddini bil. Şebnem Scheffer"in aynı filmde rol aldığı Erbil"in film setinde kendisini elle taciz ettiği açıklamasının ardından, Erbil, güzel mankeni reklamını yapmakla suçlamıştı. Gazetemize bir açıklama yapan İlhan Doğan, “Erbil şöhretinin zedelenmesinden korktuğu için gerçeği gizlemektedir” diyerek şöyle devam etti: Olay bundan bir ay önce oldu. O günlerde filmin yönetmeni Kartal Tibet"in ricası üzerine, filmin çekimleri aksamasın diye, Şebnem taciz olayını açıklamadı. Bana ve annesine anlatırken dakikalarca ağladı. Son filmde oynayan, sette çalışan herkes gerçeği biliyor ama iş bulamama korkusundan susuyorlar.”

PARASIYLA ÇAĞIRIRIM

Avrupa"da, Hülya Avşar, Mustafa Sandal ve Beyaz"ın parfümlerini satışa sunan İlhan Doğan, Erbil"in “Şebnem benimle reklamını yapıyor” suçlamasına şöyle yanıt verdi: “Mehmet Ali Erbil parayla çalışan bir sanatçı. Reklam yaptırmak istersek, parasını öder, reklamımızı yaparız. Bizden uzak dursun ve ne hali varsa görsün.”

Kaynak. www.bugun.com.tr