BIST 10.682
DOLAR 32,53
EURO 35,16
ALTIN 2.469,23

En ünlü komplo teorileri!

En ünlü komplo teorileri!

Bu fotoğraf bir yalan7/7’deki saldırıları çevreleyen sırlardan biri de birçok gazetede çıkan bu fotoğraf. komplo teorisi üretenlere göre, 7 temmuz’da bombacıların londra’ya giderken saat 07.20’de çekilen bu fotoğrafları bazı hileler içeriyor. örneğin, bombacı olduğu iddia edilen adamın kafasının...

En ünlü komplo teorileri!

BU FOTOĞRAF BİR YALAN
7/7’deki saldırıları çevreleyen sırlardan biri de birçok gazetede çıkan bu fotoğraf. Komplo teorisi üretenlere göre, 7 Temmuz’da bombacıların Londra’ya giderken saat 07.20’de çekilen bu fotoğrafları bazı hileler içeriyor. Örneğin, bombacı olduğu iddia edilen adamın kafasının içinden geçen çubukların resimde çok net görülmesi bu adamın resme sonradan eklendiğini gösteriyor.

En ünlü komplo teorileri!

11 EYLÜL'Ü AMERİKA KENDİ YAPTI

Telegraph Gazetesi'nin derlediği en ünlü komploların ilki 11 Eylül'le ilgili...
Saldırının El Kaide tarafından gerçekleştirildiği doğrulanmış ve defalarca tekrarlanmış olsa da, komplo teorisi üretenlere göre, bu saldırı Amerika tarafından Orta Doğu’ya saldırmak ve petrollere erişim sağlamak için bahane yaratma amaçlı düzenlenmişti

En ünlü komplo teorileri!

AYA GİDİLMEDİ
Bazı komplo teorileri, NASA’nın aslında uzay aracı Apollo’yu Ay’a göndermediğini, tüm bu görüntülerin kurmacadan oluştuğunu söylüyor. Hatta görüntülerin bir çölde çekildiğini iddia ediyorlar. Bu yargının sebebi ise, Ay’da çekilen görüntülerde gölgelerin yanlış yöne düşmesi, kamera olduğuna dair göstergeler ve Ay’da yıldız görüntülerinin olmaması olduğunu belirtiyorlar.

En ünlü komplo teorileri!

AIDS LABARATUAR ORTAMINDA YARATILDI
Doktor William Campbell’in teorilerine dayalı olarak, birçok kişi HIV virüsünün 1974 yılında Dünya Sağlık Örgütü tarafından geliştirildiğine inanıyor. Kimileri, bu virüsün geliştirilme nedeninin CIA ve KGB’nin dünya nüfusunu azaltma çabaları olduğunu söylüyor.