BIST 8.948
DOLAR 34,23
EURO 37,59
ALTIN 2.883,15

En tuhaf evlilik merasimleri

En tuhaf evlilik merasimleri

1-hava akrobasisi yaparak evlenmekbu yöntem oldukça eski bir moda olmasına rağmen hala bütün ilginçliğini korumaya devam ediyor ve dünya üzerindeki birçok çift bu atlantalı çift gibi hava akrobasisi yaparak evlenmeyi tercih ediyor.

En tuhaf evlilik merasimleri

1-Hava akrobasisi yaparak evlenmek

Bu yöntem oldukça eski bir moda olmasına rağmen hala bütün ilginçliğini korumaya devam ediyor ve dünya üzerindeki birçok çift bu Atlantalı çift gibi hava akrobasisi yaparak evlenmeyi tercih ediyor.

En tuhaf evlilik merasimleri

2-Kembla Dağı’nda evlenmek

Düğününün nerede olacağı birçok çift için hep karar vermesi çok zor bir konu olmuştur. Bazı çiftler kır düğünü, yat düğünü gibi klasik düğünleri tercih ederken, bazıları Avustralya’daki Kembla Dağı gibi ilginç yerlerde evlenmeyi tercih ediyor.

En tuhaf evlilik merasimleri

3-Ölümüne evlenmek!

Düğününüzde eli kanlı bir katil ister miydiniz? Bazı ilginç çiftler istiyor, tabi yanlızca düğünü şenlendirecek küçük bir oyun şeklinde olursa. Önceden hazırlanan küçük ve güzel bir senaryoyla düğün merasimi klasik halinin dışına çıkıyor ve korkunç ama eğlenceli bir oyuna dönüşüyor.

En tuhaf evlilik merasimleri

4-Star Trek (Uzay Yolu) evliliği

Star Trek birçok kült olmuş dizinin aksine sadece üç sezon yayınlanmış bir bilimkurgu dizisiydi. Star Trek macerası sadece bu üç sezonla kalmadı tabi ki… 80’lerde Star Trek’in birçok filmi ve yeni dizileri çekildi. Ama Star Trek hayranları filmlerle ve dizilerle yetinmeyip, bu dünyanın bir parçası olmak istediler ve düğünlerini Star Trek konseptinde yaptılar. İlginç olan, dizinin kahramanlarının kostümlerini giyen yalnız gelin ve damat değildi, konuklar da düğüne bu kostümlerle geldiler.