BIST 8.908
DOLAR 34,29
EURO 37,03
ALTIN 3.029,35

En tehlikeli seyahatleri

En tehlikeli seyahatleri

Adrenalin tutkunuz mu var? gittiğiniz seyahatlerde tehlikeyle iç içe mi olmak istiyorsunuz? mutlaka gittiğim yerden yadigar birkaç yarayla dönerim mi diyorsunuz? eğer cevabınız evet ise işte dünyanın en tehlikeli 7 tatil önerisi:

En tehlikeli seyahatleri

Adrenalin tutkunuz mu var? Gittiğiniz seyahatlerde tehlikeyle iç içe mi olmak istiyorsunuz? Mutlaka gittiğim yerden yadigar birkaç yarayla dönerim mi diyorsunuz? Eğer cevabınız evet ise işte dünyanın en tehlikeli 7 tatil önerisi:

En tehlikeli seyahatleri

En tehlikeli soğuk deneyim: Buz tırmanışı!

Bahsettiğimiz yumuşacık karlarda, birkaç eğimli yolda yürümek değil. Bildiğimiz buzda tırmanış… En yükseğe doğru çıkış hem de korumalıksız, çığ tehlikesine karşı! Herkes yapamaz değil mi? Ama siz eğer bir adrenalin bağımlısıysanız, bu tatil sizin için çok keyifli olabilir… Buz tırmanışı için en tehlikeli bölgeler; Alaska Valdez, California June Lake ve Lee Vininv, Colorado Box Kanyonu ve İzlanda’nın Glymsgil & Mulafial.

En tehlikeli seyahatleri

Boğalarla çılgın bir mücadele: San Fermin Festivali!

Tehlike isterim dediniz, biz de size düşeceğiniz, yıkılacağınız, boğaların boynuzlarına maruz kalabileceğiniz bir öneri de bulunalım istedik… İspanya’nın kuzeyindeki Pamplona kentinde düzenlenen ve boğaların sokağa salınmasıyla başlayan Aziz Fermin Festivali tam size göre! Her yıl yüzlerce yaralının hastanelere akın ettiği bu festival, dünyanın en tehlikeli festivallerinden biri olarak kabul ediliyor…

En tehlikeli seyahatleri

Rodeo!

Kendinizi Amerikan Batı Kowboyları gibi mi hissediyorsunuz? Eyersiz boğa sürmeye ne dersiniz? Günümüzde 6 çeşit rodeo etkinliği düzenleniyor. Kanada’nın Alberta ili ve batı Amerika bu etkinliklere katılabileceğiniz başlıca bölgeler... Var mısınız boğalara meydan okumaya?