BIST 10.487
DOLAR 32,82
EURO 35,18
ALTIN 2.425,67
HABER /  GÜNCEL

En hızlı yayından kalkan dizi

Ekranların en hızlı yayından kalkan dizisi hangisi? Başrollerinde kim vardı?

Abone ol

On üç yıl aralıksız devam eden efsane dizi 'Bizimkiler' ile 'Türk TV'lerinde en uzun süre devam eden dizi' rekorunu kıran Umur Bugay yine bir rekora imza attı! Bugay'ın son dizisi 'Şölen', ilk bölümün ardından yayından kaldırıldı. Rutkay Aziz ile kızı Doğa Rutkay'ın başrolleri paylaştığı ve Fox TV'de yayınlanan dizinin ömrünün sadece bir bölüm olmasına kızan ünlü yapımcı da mesleği bıraktı!

KARİYERİME SAYGISIZLIK!

TV piyasasında düzenin bozulduğunu söyleyen Bugay, işleri oğlu Ömür'e devretti. Dizinin yayından kalkma sebebinin reyting kaygısı olamayacağını söyleyen Bugay şöyle konuştu: Beğenip yayına konulan bir dizi nasıl hiç şans verilmeden kaldırılır? Bu, kariyerime saygısızlık. Bu işler çok değişti. Ben uğraşamam artık bu düzenle... Gençler uğraşsın."

BİZİMKİLER TAM 13 YIL SÜRDÜ

'Çöpçüler Kralı' ve 'Kapıcılar Kralı' gibi unutulmaz filmlere de imza atan Umur Bugay, ekranlardaki dizi enflasyonu nedeniyle ara verdiği yapımcılığa 'Şölen'le dönmüştü. Büyük umutlarla başladığı dizisinin ilk bölümünde yayından kaldırılması Bugay'ı mesleğe küstürdü.

Kaynak: Sabah