BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

En çok kazanan aktörler

En çok kazanan aktörler

Dünyada milyonlarca hayranı bulunan ve oynadıkları her filmde gişe rekorları kıran bu aktörlerden hangisi en çok kazanan?

En çok kazanan aktörler

1. Robert Downey Jr.

Amerikan ekonomi dergisi Forbes 'En yüksek ücretli sinema aktörleri'nin listesini yayınladı. Listenin başında 'Demir Adam' Robert Downey Jr. var. Forbes'un haberine göre 48 yaşındaki Downey Jr. son bir yılda yaklaşık 75 milyon dolarlık kazanç elde etti.

En çok kazanan aktörler

Robert Downey Jr.

Geçtiğimiz yıl aynı listede ilk 10'a bile giremeyen Downey Jr.'ın başarısının arkasında iki önemli film bulunuyor. Rol aldığı 'The Avengers-Yenilmezler' ve başrolünü oynadığı 'Iron Man-Demir Adam' filmleri gişede büyük bir başarıya imza atarak her biri 1 milyar dolar hasılat topladı.

En çok kazanan aktörler

2. Channing Tatum

Listede Demir Adam'ı Channing Tatum ve Avustralyalı ünlü aktör Hugh Jackman takip ediyor. Yapımcılığını üstlendiği 'Striptiz Kulübü' filmi, Tatuma'a 60 milyon dolar kazandırırken, Jackman, Oscar'a aday gösterilen 'Sefiller' filmi ile 55 milyon dolarlık gelirin sahibi oldu.

En çok kazanan aktörler

Channing Tatum

Geçtiğimiz yıl aynı listenin başında yer alan Tom Cruise bu sene 8. sıraya geriledi. En çok kazanan aktörler arasında Leonardo Di Caprio, Adam Sandler ve Denzel Washington gibi isimler de bulunuyor.