BIST 8.794
DOLAR 34,25
EURO 37,24
ALTIN 2.990,58

En acayip tutuklama vakaları

En acayip tutuklama vakaları

Salak ile avanakiki avustralyalı banka soyguncusu çaldıkları paralarla fotoğraf çektirerek “salak ile avanak” lakabını hak ettiler.

En acayip tutuklama vakaları

SALAK İLE AVANAK

İki Avustralyalı banka soyguncusu çaldıkları paralarla fotoğraf çektirerek “Salak ile Avanak” lakabını hak ettiler.

En acayip tutuklama vakaları

20 yaşındaki Anthony Prince ve 19 yaşındaki Luke Carroll, Kolorado’daki bankayı soyma suçuyla hapis cezasına çarptırıldı.

Federal savcılar, banka memurlarını oyuncak silahlarla kandırarak bankadan 170,000$ aldıktan sonra McDonald’s’ın tuvaletine giren iki gencin çektikleri fotoğrafları yayınladı.

En acayip tutuklama vakaları

Arkalarında birçok ipucu bırakan zanlılar ertesi gün yakalandı. Müfettişler bu vakayı gülünç bir şekilde kolayca çözdüklerini belirttiler.

Prince ve Carroll’ın bankanın düzenli müşterileri oldukları belirlendi. Maske taktıysalar da, banka memurları onları Avustralya aksanlarından tanıdığını söyledi.

En acayip tutuklama vakaları

SİLAHLI SOYGUNCU KEÇİ OLUNCA

Nijerya’daki yasadışı bir örgütün, içlerinde kendini keçiye “dönüştüren” bir adamın da dahil olduğu bir grup araba hırsızı olduğu anlaşıldı.

Polis memuru Tunde Mohammed haber mensuplarına açıklama yaparken gizemli keçinin silahlı bir hırsız olduğunu, arabayı soymaya çalıştığını ve sonra yakalanmamak için keçi kılığına büründüğünü söyledi. Polis sözcüsü silahlı soygun şüphelisinin soruşturmasının devam edeceğini açıkladı.