BIST 9.577
DOLAR 34,02
EURO 37,88
ALTIN 2.823,20
HABER /  GÜNCEL

Emre'nin eşi o kadar üzüldü ki

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Emre Belözoğlu'nun sakatlığı hamile eşini çok fena üzdü.

Abone ol

Ağlarken görünce fenalaştı FUTBOL asla futbol değildir demişti ya Simon Kuper.. Pazar gecesi yaşanan bir örnek de futbolun özünde insan hayatı olduğunu ve iç içe geçen pek çok öykünün de futbolun psikolojik boyutunu oluşturduğunu gösterdi.. Muhteşem oynadığı bir maçta sakatlanmasıyla sadece F.Bahçeliler’in değil, tüm futbolseverlerin gözlerini yaşarttı Emre.. Ama üzülen sadece taraftarlar değildi, eşi Tuğba Belözoğlu da bu sakatlık nedeniyle tehlikeli saatler geçirdi.. Uzatmadan konuya girelim:

KADIKÖY’DE Konya maçı vardır.. Emre Belözoğlu’nun müthiş performansı, Gennaro Gattuso’yu gözlerin önüne getiren inanılmaz hırsıyla kaptığı top perdeyi açmış, Semih’le de 3 puan cebe alınmıştır.

AMA dakikalar 81’i gösterir.. Emre darbe almadan elini sağ baldırına götürüp, kendisini de yere bırakır. O an Kadıköy buz keser. Cuma 21.00’deki G.Saray derbisindedir akıllar. Yerde kalır kalmaz, yılların verdiği tecrübeyle sakatlandığını ve Arena’da oynayamayacağını anlayan Belözoğlu, başlar ağlamaya..

O sırada Anadolu Hisarı’ndaki evlerinde ailesiyle eşinin maçını seyreder genç anne adayı.. 39 haftalık hamile olması, ‘Doğum için son 1 hafta’ anlamındadır.. Eşinin yerde kaldığını görünce önce heyecanlanır Tuğba Hanım.. Sonrasında eşinin gözyaşlarını görünce de inanamaz. Eşinin döktüğü gözyaşlarını o heyecanla yorumlayamayan ve çok korkan Tuğba Belözoğlu fenalaşır.. Doğum sancısı geçirir ve hemen kadın-doğum uzmanı doktoru aranır.

EVE gelen doktor, Tuğba hanımın ciddi tehlike atlattığını ve bunun için şanslı olduğunu, sağlıklı bir doğum gerçekleşmesi için her an sakin olması gerektiğini, zaten kocasının da önemli bir rahatsızlığının olmadığını söyler.. Ve şu an Tuğba Belözoğlu, hamileliğinin normal sürecine tekrar geri döndü.. İnşallah da nur topu gibi bir erkek çocukları olacak.

Aziz başkan gece boyu doktorları aradı

Emre’nin sakatlığı eşi Tuğba Belözoğlu kadar, ‘babası’ gibi olan başkan Aziz Yıldırım’ı da derinden yaraladı. Yıldırım, gece boyunca doktorların telefonunu hiç susturmazken sık sık “G.Saray maçında oynayabilecek mi?” dedi ama acı haberi alınca dağıldı..

Arena'ya gitmiyor diyenlere cevap verecektim!

F.BAHÇE’NİN yıldızı Emre Belözoğlu cuma akşamı oynanacak olan derbide forma giyemeyeceği için çok üzgün.. Üzüntüsünden eşi 39 haftalık hamile ve her an doğum yapacak halde olmasına rağmen, ilk tedavisi yapıldıktan sonra eve gitmeyip Samandıra Tesisleri’nde yatan Emre “Bu maçta oynamayı çok istiyordum.. Çünkü herkes kaç seferdir ‘Bak işte korkudan G.Saray deplasmanına gitmiyor’ diye dedikodu yapıyordu.. Benim ki de şanssızlık işte, G.Saray deplasmanına gidemiyordum.. Sahada olup böyle konuşanlara güzel bir cevap vermek istiyordum.. Yine olmadı.. Kısmet değilmiş..

TAM performansımı yakalıyordum, yine sakatlık girdi araya. G.Saray derbisinde yokum.. Amacım Bursa’ya karşı forma giymek. Burada garip işler oluyor. İnsanlar sürekli sokakta taciz ediyorlar.. Dedikodu yapıyorlar.. Bunlar beni yoruyor.. Derbiye çıkıp bütün bunlara bir son vermek istiyordum. Olmadı.. Yine olmadı.

ZORLU bir viraja girerken sakatlanmak planlarımda yoktu. Ama ne yazık ki futbol içinde bunlar var. Kötü bir şaka gibi” dedi. 

Ali Can/Vatan