BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Emreden formalı destek

Galatasaraylı Emre Aşık, Ümraniye Belediyesi’nin ‘Kardeş Kumbara Kampanyası’na destek oldu.

Abone ol

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Emre Aşık, Ümraniye Belediyesi’nin 23 Nisan’ı adına yakışır biçimde 81 ilde bayrama dönüştürmek için başlattığı ‘Kardeş Kumbara Kampanyası’na formasını vererek destek oldu.

Ümraniye Belediyesi tarafından başlatılan ‘Kardeş Kumbara Kampanyası’ ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü. Kardeş Kumbara’ya bir destek de Galatasaraylı ünlü futbolcu Emre Aşık’tan geldi. Emre Aşık, Ümraniye Belediyesi’nin kurduğu kumbaraya defter ve kitapların yanı sıra, formasını da koyarak örnek bir davranış sergiledi. Belediyenin bu girişiminin çok önemli bir hizmet olduğunu söyleyen Emre Aşık, kampanyanın 23 Nisan’da yapılmasının ise çocuk bayramına ayrı bir anlam kattığını söyledi.

Ümraniye Belediyesi’nin başlattığı ‘Kardeş Kumbara Kampanyası’, 30 Mart’ta başladı ve 23 Nisan’a kadar devam edecek. Kampanya kapsamında ilçenin 6 ayrı noktasına özel olarak yaptırılan büyük kumbaralar konuldu. 4 ayrı bölümden oluşan kumbarada giysi, ayakkabı, oyuncak ve kitaplar biriktirilecek. Ümraniye Belediyesi, 23 Nisan’da 81 ildeki binlerce yoksul çocuğa ulaştırılacak olan yardımlar için herkesi Kardeş Kumbara Kampanyası’na katkıda bulunmaya çağırıyor.