BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Emre'den Fener'e yeşil ışık

Fenerbahçe'nin ısrarla renklerine bağlamak istediği Emre Belözoğlu, Everton'a gittiği haberini yalanladı. İnterli oyuncu, yaptığı açıklamalarla Fener'e yeşil ışık yaktı.

Abone ol

İnterli oyuncu Everton ile anlaştığı yolundaki haberleri yalanladı, "Henüz biten bir şey yok. Teklifleri menajerimle birlikte değerlendirip karar vereceğim" diyerek Fener'e yeşil ışık yaktı.

***

Emre'de son gün

Everton'un kapmaya çalıştığı genç yıldız, "Henüz ortada bir şey yok. On gün sonra hangi kulübe gideceğim belli olur" dedi.

Şartlara bakacak
F.Bahçe'nin transfer etmek istediği ancak Everton ve Newcastle United takımlarının da ciddi olarak ilgilendiği Emre Belözoğlu'ndan sarı-lacivertli kulübe mesaj geldi. "Paniğe gerek yok. Milli maçın ardından tüm teklifleri menajerimle birlikte değerlendireceğim. Şartları en iyi takıma 'evet' diyeceğiz. En geç 10 gün içerisinde her şey belli olacaktır" dedi.

Her şey ona bağlı
Transferde harekete geçmek için Emre'den yanıt bekleyen F.Bahçe'nin de eli kolu bağlandı. Başkan Aziz Yıldırım'ın önceki gün İstanbul Lisesi'nde yaptığı konuşmada da bu durumu ima ettiği gözlenirken, Daum da sabırsızlıkla genç futbolcudan gelecek yanıtı bekliyor. F.Bahçe yönetimi Emre'nin olumlu yanıt vereceğini umuyor.

Haber : Deniz Derinsu
Kaynak :
www.pasfotomac.com.tr