BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Emrah yine imaj değiştirdi

Emrah yeni sezonda, polisi canlandıracağı bir dizi ile ekranlara gelecek.

Abone ol

Yeni sezonda, polisi canlandıracağı bir dizi ile ekranlara gelecek olan Emrah, imaj değişikliği için şunları söyledi,''Adak adlı dizi film için bu saç ve sakal... Bir sanatçının saçının sakalının uzayıp kısalma meselesi belki imaj gibi görülüyor ama aslında proje gereği bunları yapıyorsunuz. Böylece zaten bir takım şeyleri yapıyor ve değişime uğruyorsunuz. Bence bu meslekte uzun soluklu olmanızı sağlıyor bu değişiklikler. Mesela "Adak" dizisine başlamadan önce polisi canlandıracağım için çok sıkı çalışarak body bir vücuda sahip oldum''

* "Adın Ne Senin" adlı albümünüz yakında çıkıyor. Neden bir maxi single yapmak istediniz?
Bundan önceki albümlerimde sekiz, dokuz şarkı oluyordu. Bu dört şarkıyı çok sevdik. Çok bekletmek istemedik. Bir de 10 şarkıdaki performans ile dört şarkı arasında performans çok farklı oluyor. 10-13 şarkı olursa tek tek ilgilenmeniz çok zaman alıyor.

* Çok konuşulacak fotoğraflarınız var. Konsepti siz mi belirlediniz?
Zeynel Abidini'i aradım ve "Hadi fotoğraf çekeceğiz" dedim. "Nasıl, ne zaman çekelim" derken, büyük bir hazırlığımız olmadı. Benim gittiğim spor salonunda çektik.

BEŞ SAATE ÇEKTİK
* Biraz da kendi yaşam biçiminizi yansıtmışsınız anladığım kadarıyla?
Evet. Günde bir buçuk saat spor yapan biriyim. Sporun çok faydasını gördüm hayatımda. Onun dışındaişte zaten kıyafet olarak çok özel bir çalışma yapmadık. Çok önceden oturup zaman harcayarak bir format değildi yani.

* Ama herhalde tüm tecrübenizi bu fotoğraflarda sunudunuz?
Zaten ne istediğimizi ne yapmak istediğimizi biliyoruz. Nasıl bir format olması gerektiğini az çok planlıyoruz. Ben zaten albüm çalışması devam ederken, o fotoğrafları beynimde canlandırmıştım. Ne yapacağımı biliyordum. Benim için albüm kapağı hazırdı. Sadece Zeynel'e yeri söyledim. Dört, beş saatte çektik. Yılların tecrübesi, biraz da Zeynel'le uyumumuz.

* Ama bu herhalde özenilmeden yapılmadığı anlamına gelmiyor değil mi ?
Evet tabii ki. Aslında bu özensizlik değil, ne istediğinizi bilirseniz zamanınızı çok iyi kullanırsınız. Hem zaman harcamamış olursunuz. Çok da güzel oldu. Bazen çoközenmediğiniz şeyler de güzel olur, çok özendiğiniz şey de çirkin çıkabiliyor ortaya. Benim için yaptığım her işimde basit ama gösterişli yorumum vardır. Yani sade ama gösterişli. Basitlik yanlış anlaşılmasın. Sade yani.

HEPSİ PROJE GEREĞİ
* Yeni bir imajınız var. Top sakal bırakmışsınız.
Yeni başladığım "Adak" adlı dizi film için bu saç ve sakal... Bir sanatçının saçının sakalının uzayıp kısalma meselesi belki imaj gibi görülüyor ama aslında proje gereği bunları yapıyorsunuz. Böylece zaten bir takım şeyleri yapıyor ve değişime uğruyorsunuz. Bence bu meslekte uzun soluklu olmanızı sağlıyor bu değişiklikler. Mesela "Adak" dizisine başlamadan önce polisi canlandıracağım için çok sıkı çalışarak body bir vücuda sahip oldum.