BIST 9.577
DOLAR 34,00
EURO 37,88
ALTIN 2.824,81
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Empati Derneği'nden 23 Nisan etkinliği

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği, hazırladığı 23 Nisan etkinlikleriyle bütün çocukların gönüllerinde taht kurdu.

Abone ol

Bayram coşkusunun bütün kesimlere yayılması için bir çok etkinliğe imza atan Empati Derneği ilk olarak Demokrasi Meydanında Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Çocuk Esirgeme Kurumu ve Onkoloji Hastanesinde yatan lösemili çocuklarla eğlence düzenleyen Empati Derneği, Sanko Park'ta da "Hayalimdeki 23 Nisan" konulu resim sergisi açtı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yoğun bir program hazırlayan Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Topçuoğlu başkanlığında üyeleriyle birlikte Atatürk anıtına çelenk koyarak başladığı etkinliklerine Çocuk Esirgeme Kurumundaki çocukların bayramlarını kutlayarak sürdürdüler. Gün boyu çeşitli etkinlikler düzenleyen Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği, 23 Nisan için özel olarak hazırlattığı otobüsle kentin çeşitli noktalarında faaliyetler yapacak.

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Panır Topçuoğlu, yaptığı açıklamada, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, sadece çocuklar için değil Türk Milleti için de önemli bir bayram. TBMM'nin kuruluşunun 90. yılını kutladığımız bu güzel günde ulu önderimiz Atatürk'ün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ettiği bu bayramı ülke genelinde coşkuyla kutluyoruz. Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği olarak yoğun bir program hazırladık. Gün boyu ve özellikle hafta sonu çeşitli etkinliklerle toplumun bütün kesimlerindeki çocuklarımıza ulaşmaya çalışacağız” dedi.

Demokrasi meydanında düzenlenen törenin ardından Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği başkan ve üyeleri, 23 Nisan etkinliklerini gerçekleştirmek üzere alandan ayrıldılar.