BIST 10.487
DOLAR 32,86
EURO 35,13
ALTIN 2.428,48
HABER /  GÜNCEL

Emniyet Müdürü kayboldu

Develi İlçe Emniyet Müdürü'nden 2 gündür haber alınamıyordu. Sonunda müdüre ulaşıldı ama yaralıydı.

Abone ol Aladağlar Milli Parkı'nda dün kaybolan ve bugün öğle saatlerinde arama kurtarma ekipleri tarafından bulunan Develi Emniyet Müdürü Suat Günbey'in yaralı ancak şuurunun açık olduğu bildirildi.

Yahyalı Kaymakamı İdris Akbıyık, şunları söyledi:
“Arama kurtarma ekiplerimiz Emniyet Müdürü arkadaşımızı Ulupınar Köyü Karakuzuluk mevkisindeki Aksu Vadisinde bulunan derin bir kanyonda sağ olarak buldular. Yüksek bir noktadan düşmüş. Yaralı, şuuru açık. Ekipler arkadaşımızı düştüğü yerden çıkartmak için çalışmalar devam ediyor. Çıkarttığımızda helikopter ya da ambulans ile Kayseri'ye sevk edeceğiz.”

FOTO SAFARİ İPTAL

Bu arada Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, 2-6 Temmuz tarihleri arasında Aladağlar Milli Parkı'nda düzenlenen 1. Foto Safari Fotoğraf Yarışması, Emniyet Müdürü Günbey'in kaybolması nedeniyle iptal etiklerini söyledi. Özkan, Foto Safari'ye katılan yaklaşık 20 kişilik bir grubun Yahyalı'ya dönmeye başladıklarını belirtti.

Özkan, “Emniyet Müdürümüz de Foto Safari'ye katılacaktı. Ancak başına istenmeyen bir hadise geldi. Sevindiğimiz nokta kendisinin sağ salim bulunması. İnşallah önümüzdeki yıl yeniden böyle bir organizasyon düzenleriz.”