Emine Teyze kuzularına yem istedi, 112 ekipleri torun sanıp gıda kolisi götürdü
![Emine Teyze kuzularına yem istedi, 112 ekipleri torun sanıp gıda kolisi götürdü](https://img.internethaber.com/rcman/Cw720h450q95gc/storage/files/images/2020/03/27/kuzularemineteyze-9sB4_cover.jpg)
Afyonkarahisar'da evinden çıkamayan Emine Kılıçarslan (72), 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, evinde beslediği 2 kuzusu için yem istedi. Ancak gönüllüler 'kuzuları', 'torun' zannedince eve yem yerine gıda götürdü. Karşılarında kuzuları gören gönüllüler, hemen yem alıp, Kılıçarslan'a teslim etti.
![Emine Teyze kuzularına yem istedi, 112 ekipleri torun sanıp gıda kolisi götürdü](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2020/03/27/kapak-181921-1729639-wY5m.jpg)
Afyonkarahisar'da dışarı çıkamayan ihtiyaç sahibi 72 yaşındaki Emine Kılıçarslan'ın, evinde beslediği 2 kuzusu için 112 ekiplerine yaptığı yardım çağrısı sonrası yaşananlar hem gülümsetti hem de yürekleri ısıttı.
![Emine Teyze kuzularına yem istedi, 112 ekipleri torun sanıp gıda kolisi götürdü](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2020/03/27/emineteyze-xS8g.jpg)
İçişler Bakanlığı’nın Korona virüs tedbirleri kapsamında yayımladığı genelgeyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşların talep ve ihtiyaçları ‘Vefa Destek Grubu’ ekipleri ve gönüllüler tarafından karşılanıyor.
![Emine Teyze kuzularına yem istedi, 112 ekipleri torun sanıp gıda kolisi götürdü](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2020/03/27/afyon-IyWJ.jpg)
İçişler Bakanlığı’nın Korona virüs tedbirleri kapsamında yayımladığı genelgeyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşların talep ve ihtiyaçları ‘Vefa Destek Grubu’ ekipleri ve gönüllüler tarafından karşılanıyor.
![Emine Teyze kuzularına yem istedi, 112 ekipleri torun sanıp gıda kolisi götürdü](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2020/03/27/76651951-620x410-ybXj.jpg)
Bu çerçevede, yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da tedbirlerin başladığı ilk günden itibaren tüm talepleri karşılayan ekipler, bir yardım çağrısı sonrası yürek ısıtan bir olay yaşadı.