BIST 9.962
DOLAR 34,11
EURO 38,10
ALTIN 2.858,74
HABER /  GÜNCEL

Emin Şirin'in şikayeti var!

Star Yayın Grubu Cengiz Özdemir'e "acil" bir faks geçen Emin Şirin, gazetenin yazarı Hadi Özışık'ı şikayet etti. Peki Emin Şirin ne istedi Özdemir'den? İşte Şirin'in de

Abone ol

"Sayın Cengiz Özdemir,
Genel Yayın Koordinatörü olduğunuz Star gazetesinde, Hadi Özışık adlı kişi, hakkımda yalan yazılar yazmaktadır."

Emin Şirin'in sözleri böyle başlıyor... Star'ın Yayın Koordinatörü'ne yazarıyla ilgili şikayette bulunurken, "Hadi Özışık adlı kişi" diyerek başlıyor sözlerine... Sonra da gazeteciliğin ilkesinden bahsediyor eski gazeteci Emin Şirin...

Şirin gönderdiği "acil faksı"nın altına da Hadi Özışık'a gönderdiği cevap yazını iliştiriyor.

Tabii ki, Cengiz Özdemir doğru olanı yapıyor, okur ile yazar ilişkisini kibar bir şekilde "Hadi Özışık'ın bilgisine" notuyla Hadi Özışık'a gönderiyor.

Konuyla ilgili bir yazı yazan Hadi Özışık, önce Şirin'in ne kadar ilkeli bir politikacı olduğunu okurlarıyla paylaştı ardından söz verdi:

-Emin Şirin'in cevap hakkını kullanacağım.

Emin Şirin'in "ambalajlı kovma" teklifiyle bu faksı geçtiğini hatırlatan Hadi Özışık şunları söyledi:

-Gazetemin en tepesinde bulunan Cengiz Özdemir'e geçtiği "acil" notunda, bile saygısızlık yapmış. "Gazetenizin yazarı" demek yerine "Hadi Özışık adlı kişi" diyerek Cengiz Özdemir'e de saygısızlık yapmış ve ilkeli gazetecilikten söz etmiş. Emin Bey'e şu tavsiyede bulunuyorum, sağda solda aleyhime asılsız iftiralar üretmek yerine, dürüst olsun, sabırlı olsun, beklesin cevap hakkının yayımlanıp yayınlanmayacağını görür o zaman. Şikayetle bir yere gideceğini sanıyorsa yanılıyor. Ben de İnternet Haber Yayın Grubu'nun sahibiyim, beni bana da şikayet etsin lütfen!"

Gazeteciler'in notu: Türkiye'den çok Emin Şirinler geçti. Ama Hadi Özışıklar olduğu gibi yerinde duruyor. Anlayacağınız kervan yürüyor.