BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,09
ALTIN 2.446,98
HABER /  GÜNCEL

Emekli polis çılgına dönerse

Kütahya'da emekli bir polis memuru, sokakta oynayan çocuğu inanılmaz bir şekilde dövdü.

Abone ol

Kütahya'da emekli bir polis memurunun 12 yaşındaki çocuğu dövdüğü ve yüzünde sigara söndürdüğü iddia edildi. Ali Paşa Mahallesi'ndeki bir sokakta oynayan ilköğretim okulu 7. sınıf öğrencisi K.Ç. (12) ve H.G'nin (11) yanına yaklaşan emekli polis Celal Ö'nün bir anda çocukları dövmeye başladığı öne sürüldü.

Çocuklardan H.G. kaçmayı başarırken, K.Ç'nin zanlı tarafından dövülmesi sonucunda fenalık geçirdiği, Celal Ö'nün, ''Bayılma numarası yapıyor'' diye küçük çocuğun yüzünde sigara söndürdüğü iddia edildi. Olayı gören vatandaşlar tarafından zanlının elinden kurtarılan K.Ç, Kütahya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneden taburcu edildikten sonra tedavisi evinde süren K.Ç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sokakta oynadıkları sırada yanlarına gelen ve daha önceden tanımadıkları Celal Ö'nün, ''Siz benim arabamı niye çizdiniz'' dedikten sonra önce kafalarını birbirine çarptığını, sonrada yumruklamaya başladığını öne sürdü. Arkadaşının kaçarak kurtulduğunu ifade eden K.Ç, ''Bu sırada beni dövmeye devam etti. (Amca arabanızı biz çizmedik) dememe rağmen, dövmeye devam etti.

Kafamı kaldırıma defalarca vurdu. En sonunda bayılmışım. Buna rağmen numara yaptığımı düşünerek yüzümde sigara söndürmüş. Gözlerimi hastanede açtım'' dedi. Anne Hamide Ç. de çocuğunun acımasız şekilde dövüldüğünü iddia ederek, şunları söyledi.

''Oğlum dövüldükten sonra bayılınca, komşular öldü sanarak bana çocuğumun öldüğünü söylediler. Olay yerine vardığımda çocuğumu döven adam hala oradaydı ve çocuğumun arabasını çizdiğini, bu nedenle de dövdüğünü iddia etti. Ben de eğer bu doğruysa zararını karşılayacağımızı söyledim. Ancak, sonradan öğrendiğimize göre, bu kişinin arabası yokmuş. Zanlının cezalandırılmasını istiyorum.'' Gözaltına alınan zanlının, sorgulamasının tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.