BIST 9.829
DOLAR 34,16
EURO 38,22
ALTIN 2.936,51

Ege'deki Kapadokya; Kula

Ege'deki Kapadokya; Kula

Manisa'nın kula ilçesi yakınlarında ''kapadokya''yı andıran peri bacaları ve volkanik oluşumlar, tüm dünyaya fotoğraf sanatının görsel güzelliğiyle tanıtılacak.

Ege'deki Kapadokya; Kula

Manisa'nın Kula ilçesi yakınlarında ''Kapadokya''yı andıran peri bacaları ve volkanik oluşumlar, tüm dünyaya fotoğraf sanatının görsel güzelliğiyle tanıtılacak.

Ege'deki Kapadokya; Kula

Türkiye'nin dört bir yanından haftasonu Kula'ya gelen yaklaşık 200 fotoğraf sevdalısı, eşleri, arkadaşları ve dostlarıyla tarihsel, kültürel ve doğal zenginlikleri fotoğraf kareleriyle ''en güzel açı ve ışıkla ölümsüzleştirerek'' bölgenin tanıtımına katkı sağladı.

Ege'deki Kapadokya; Kula

Yaklaşık 3 bin tarihi evin bulunduğu ''zaman tüneli''ndeki Kula, Yunus Emre ve Tapduk Emre Türbeleri'nin olduğu Emre Köyü, Kapadokya'yı andıran peri bacaları ve volkanik oluşumların bulunduğu vadiyle, Roma döneminden kalma Emir Kaplıcaları, evleri, yolları mermerden yapılmış Gölde Köyü'nü üç gün boyunca gezen amatör ve profesyonel fotoğrafçılar, ''güzellik avcılığı'' yaparak 15 binin üzerinde fotoğraf çekti.

Ege'deki Kapadokya; Kula

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Fotoğraf Dergisi ile belediyenin ortaklaşa düzenlediği ''1. Kula Fotomaraton'' Fotoğraf Yarışması etkinliğine amatör ve profesyonel 200'e yakın katılım olduğunu belirtti.