BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Eduya talip var

Fenerbahçe defansının tecrübeli oyuncusu için kulüpler resmen sıraya girdi son talip ise...

Abone ol

Brezilya’nın Palmerias Kulübü, Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu için atağa kalktı. Libertadores Kupası’na iddialı bir kadro ile hazırlanmak isteyen Palmeiras’ın ocak ayı için randevu talebinde bulunduğu öğrenildi

Fenerbahçe’nin Palmerias Teknik Direktörü Luxemburgo ile ilgilendiği yolunda çıkan haberler Brezilyalılar’ı karşı atağa kaldırdı.

Palmerias Başkanı Tom Cecilio’nun, Edu için sarı - lacivertli kulübe resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Maldonado’nun kayınpederi olan Luxemburgo’nun çalıştırdığı Palmeiras, Libertadores Kupası’na iddialı bir kadro ile hazırlanmak için harekete geçerken, sözleşmesi devam eden Edu’yu renklerine katmanın uğraşını veriyor.
Palmerias ile sözleşmesi biten ve yeniden anlaşmak için pazarlık masasına oturan Luxemburgo’nun görevde kalması halinde eski öğrencisi Edu’yu mutlaka istediği bildirildi. Başkan Cecilio’nun bu nedenle Fenerbahçe ile temasa geçtiği ve ocak ayında görüşme talebinde bulunduğu kaydedildi.

Yeni teklif

Brezilya Kulübü, Japonya’ya transfer olan Martinez’in yerini Fenerbahçeli Edu ile doldurmayı planlarken, bu gelişmeler üzerine tecrübeli oyuncunun devam eden sözleşmesini yeni koşullarda uzatmak için Fenerbahçe’ye teklif getireceği de bildirildi.