BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Eduya milli davet

Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Edu ülkesinin milli takımına davet edildi..

Abone ol

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, 3 günlük iznin ardından başladı.

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının ardından teknik direktör Zico'nun 3 gün izin verdiği futbolcular, bu akşam saatlerinde Samandıra'da toplanarak antrenmana çıktı. 9. UEFA Elit Antrenörler Forumu'na katılan teknik direktör Zico'nun bulunmadığı antrenmanı, yardımcıları Sant'anna ve Edu yönetirken, sarı-lacivertliler, yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada tempolu koşu yaptı. Futbolcular antrenmanda toplam 6 kilometre koştu.

Milli takımlarda bulunan Deniz, Aurelio, Kazım ve İlhan'ın yer almadığı antrenmana, tesislerdeki salonda çalıştığı bildirilen Tümer de katılmadı. Appiah çalışmasını tesislerde takımdan ayrı sürdürdü.

Edu milli takıma seçildi

Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu'nun, ülkesinin milli takım kadrosuna çağrıldığı bildirildi. Antrenmana katılmayan sarı-lacivertli futbolcunun, yarın Brezilya Milli Takımı'na katılmak için İstanbul'dan ayrılacağı kaydedildi.

Serdar çalışmalara başladı

Sağ diz ön çapraz bağlarında oluşan kısmi yırtık nedeniyle tedavisi süren Serdar, çalışmalara başladı. Takımla birlikte koşuya katılan Serdar, daha sonra takımdan ayrılarak çalışmasına doktor kontrolünde devam etti. Sakatlığı nedeniyle (A) Milli Futbol Takımı'nın kadrosundan çıkarılan kaleci Volkan da koşulara katıldı.

Fener PAF'la oynayacak

Fenerbahçe, 8 Eylül Cumartesi günü PAF takımıyla hazırlık maçı yapacak. Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yarın sabah ve akşam yapacağı çift antrenmanla sürdürecek sarı-lacivertliler, cumartesi günü sabahı PAF takımıyla maç yapacak.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin bu akşamki antrenmanını Ülker Gıda'nın çalışanlarından oluşan ''Motivasyon Takımı''da izledi. Tesislere ürünlerinden getiren yetkililer, antrenman sonunda futbolculara baklava ikram etti.