BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Edu savunmaya duvar örecek

Fenerbahçe'nin savunma problemini çözmesi için transfer ettiği Edu FB TV'ye konuştu.

Abone ol

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Edu, 100. yıl kadrosunda bulunmanın kendisi için gurur verici olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'den öneri aldığımda hemen kabul ettim" dedi.

FB TV'ye açıklamalar yapan Eduardo Luiz Abonizo de Souza (Edu), Fenerbahçe'den öneri aldığında ikinci kez düşünmediğini belirterek, "Öneriyi hemen kabul ettim. Alex ve yeni transfer Deivid ile beraber Lugano ile de karşılıklı oynadık. Bu oyuncularla birlikte olacağım için mutluyum" dedi.

Edu, savunmada Lugano ile birlikte oynamanın kendisinin rüyası olduğunu ifade ederek, "Bu benim bir rüyamdı. Fenerbahçe'de bir rüyamı gerçekleştiriyorum. Umarım çok büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu.

"100. YIL KADROSUNDA OLMAK BÜYÜK BİR GURUR"

Brezilyalı futbolcu, Zico ile birlikte Fenerbahçe'nin 100. yıl kadrosunda bulunmanın kendisi için gurur verici olduğunu belirterek, "100. yılda başarılı olmak için elimden geleni yapacağım." dedi.

Edu, Atatürk Havalimanı'nda kendisini karşılayan taraftarlara da teşekkür ederek, "Taraftarlarımıza, bana gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Onlara en güzel karşılığı, sahaya çıktığımda vereceğim" şeklinde konuştu.