BIST 10.722
DOLAR 32,57
EURO 35,27
ALTIN 2.469,82
HABER /  SPOR

Edu resmen Fenerbahçeli oldu

Brezilyalı yıldız Edu, Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzaladı. İşte törenden notlar.

Abone ol

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Edu Dracena ile 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı yapılan imza töreninde Asbaşkan Mahmut Uslu ile genel sekreter Vedat Olcay da hazır bulundu.

Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Edu, ''100. yılda bu formayı giymek bana gurur verecek. Umarım bana olan ilgiyi boşa çıkartmam'' dedi.

Hedeflerinin lig ve UEFA Kupası şampiyonluğu olduğunu vurgulayan Brezilyalı futbolcu, takımın hırsı ve gücü ile bunu başaracağını söyledi.

Edu, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını ifade ederek, ''Buraya geldiğimde aklımda olan tek şey burada şampiyonluklar yaşamak. Umarım bu sözleşme 4 sene ile kalmaz, oynayabildiğim kadar bu kulüpte oynarım'' diye konuştu.


TRANSFERİ LUCİANO İSTEDİ

Asbaşkan Mahmut Uslu, sakatlığı bulunan Luciano'nun da isteğiyle Edu'yu transfer ettiklerini söyledi.
Luciano'nun kendileriyle yaptığı görüşmede, ''Sakatlığım dolayısıyla 100. yılda faydalı olamayacağım'' dediğini belirten Uslu, ''Luciano'nun talebi üzerine böyle bir girişimde bulunduk ve Edu'yu transfer ettik. Luciano'nun sözleşmesi henüz feshedilmedi. Kendisi bugün Villarreal ile görüşmeye gitti'' diye konuştu.

Mahmut Uslu, artık transferi tamamladıklarını, şu anda herhangi başka bir transferin olmadığını söyledi.