BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  MAGAZİN

Eda çok aşağılık iffetsiz bir kadınmış

Nurettin Hasman, genç sevgilisi Eda Taşpınar hakkında inanılmaz sözler etti... "Şerefsiz kadınmış" deyip aldatıldığını söyledi.

Abone ol

İkoncan Eda Taşpınar’ın 7 yıllık sevgilisinden ayrıldıktan sonra sörfçü sevgilisi Bora Kozanoğlu ile evleneceğini açıklaması, deprem etkisi yaratacak bir bombanın fitilini ateşledi!

Daha önce “Eda ile medeni iki insan gibi ayrıldık, Anadolu’da yaşamıyoruz ki kavgalı gürültü ayrılalım” diyen Nurettin Hasman, evlilik kararını duyunca öfkelendi ve eski sevgilisi için ağır sözler sarf etti. Taşpınar’a “İffetsiz kadınmış” diyen Hasman’ın öfkesi dün de dinmedi:

ÇOK AŞAĞILIK KADINMIŞ

Şerefsiz bir kadınmış! Bana ’İnan hayatımda kimse yok’ diyordu. Meğer, o sörfçüyle görüşüyormuş. Beni feci şekilde kandırdı. Çok aşağılık bir kadınmış. Bundan sonra Eda defterini tamamen kapattım. Benim olduğum mekanda ikisini de görmeyeyim. Zaten kapıdan içeriye giremezler artık. Kızlarım da şoka girdi. Onlar da Eda’yı çok seviyordu. Daha önce söylediğim gibi resmen boya döküldü ve sıva ortaya çıktı. Sakın bir daha karşıma çıkmasınlar. Zaten karşıma çıkmaya cesaret edeceklerini sanmıyorum. Eda’ya 7 yılda defalarca kez evlenme teklifi ettim. Bir kere bile bana cevap vermedi. 3 günlük adama nasıl ’evet’ dedi. Bunu merak ediyorum. Bu ilişkinin geçmişi var. Resmen beni aldatmış. Eda hepimizi kandırmaya devam ediyor.”

Amca, yeğenini korudu: Nurettin Eda’yı kıskandı

Nurettİn Hasman’ın ağır sözleri, ayrıldığı sevgilisi Eda Taşpınar’ın amcasını çok üzdü. Taşpınar’ın Alaçatı El Beso Restorant’ın sahibi olan amcası Adnan Taşpınar, konuştu: “Nurettin’i çok iyi tanırım ve severim. Dolayısıyla bunlar konuşmaya değmez. Nurettin bu sözler yüzünden sonradan çok üzülecek. Bu olayın daha fazla büyümemesi gerekir. Burada mühim olan Eda’nın mutluluğudur. Nurettin’in bu sert çıkışı anlıktır, belki kıskançlıktandır. Bunlar da zamanla gelir geçer. Eminim ki o da Eda’nın mutlu olmasını ister. Umarım bu konu en kısa zamanda kapanır.”

Eda Taşpınar’ın ise yakın çevresine “Ona hiç ihanet etmedim. Aksine son derece dürüst davrandım. Bora’nın varlığını bile başkasından değil benden duydu. O sözler Nurettin’e hiç yakışmadı. Ayrıldık diye mi ’iffetsiz’ kadın oldum.. Ne acı.. Asıl ben onu hiç tanımamışım..” dediği öğrenildi.

“B.k’tan bir kadın”

Nurettin Hasman 7 yıllık sevgilisi Eda Taşpınar için şunları söylemişti:

* Eda gibileri Ortaçağ’da olsa yakarlardı, taşlarlardı.
* Allah onun cezasını verecek.
* Onun için yaptıklarım haram olsun. 
* B.ktan bir kadınla birlikteymişim.
* Eda iffetsiz bir kadınmış, kandırıldım.
* İnsanın şerefli, iffetli olması lazım. Eda şerefsizmiş.
* Onun ailesi onurludur. Bu kadına iki tokat atmaları lazım.
* Bu kadınla nasıl birlikte olmuşum, 8 senemi nasıl birlikte geçirmişim!
* Benimle birlikteyken o çocukla da birlikte oluyormuş!