BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Ecevitte umut tükeniyor CANLI

Üç gün sonra doğum gününü kutlayacak olan Ecevit için umutlar giderek tükeniyor.

Abone ol 09.50 Ecevit'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor. GATA bir açıklama daha yaptı. Ecevit'in sağlık durumunda bir değişiklik yok. GATA'nın açıklaması için tıklayın..

09.10
Beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırılan Eski Başbakanlardan Bülent Eçevit için GATA'da yoğun ziyaretçi trafiği yaşanıyor. Ecevit'in bugünkü ziyaretçileri ise DSP İstanbul İl Teşkilatı oldu.

Ayrıntılar için tıklayınız...  


GÜNÜN MANŞETİ
Ecevit için umutlar tükeniyor
GATA"dan dün yapılan açıklamada, Bülent Ecevit"in koma durumunun devam ettiği bildirildi. 3 gün sonra doğum günü olan Ecevit için umutlar yavaş yavaş tükenmeye başladı.

BEYİN kanaması geçirip 18 Mayıs"ta hastaneye kaldırılan eski Başbakan Bülent Ecevit için umutlar giderek tükeniyor. 28 Mayıs 1925"te doğan Ecevit"in 3 gün sonra da doğum günü.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi"nden (GATA) dün sabah yapılan yazılı açıklamada, "Sayın Bülent Ecevit"in koma durumu devam ediyor" denildi. Açıklamada, Ecevit"in solunum ve dolaşım durumunun stabil olduğu, tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğü ifade edildi. Ecevit"in sağlık durumu ile ilgili bazı gazetelerde çıkan "Ecevit uyanamıyor" haberlerinin doğru olmadığını söyleyen bir doktor, "Böyle bir sorunumuz yok. Biz uyandırmıyoruz" dedi. Ecevit"in beyin fonksiyonlarının normal olduğunu belirten doktorlar, uyandırma işleminin yakın bir zamanda başlayacağını, uyandırmanın bu kadar gecikmesinin 81 yaşında bir insanda normal bir durum olduğunu söylediler.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer de öğleye doğru GATA önünde bekleyen partililerin yanına gelerek Ecevit"in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ecevit"in geçmişte çok büyük zorlukları aştığını, bunu da aşacağını umduğunu ifade eden Sezer, "Sayın Ecevit, bize umutlu olmayı öğretti" dedi. Sezer, daha sonra Ecevit için hastane önünde açılan ziyaret defterini inceledi.