BIST 9.577
DOLAR 34,00
EURO 37,86
ALTIN 2.820,78
HABER /  MAGAZİN

Ebrudan aşk itirafı

Popstar Alaturka'da meğer yeni bir aşk filizlenmiş. Ebru itiraf etti...

Abone ol Ebru Gündeş ile Popstar Alaturka’nın yapımcısı ve sunucusu Osmantan Erkır aşkı gündeme bomba gibi düştü. Popstar Alaturka’da 3 sezondur jüri üyeliği yapan Gündeş’le, Erkır aşkının 1 ay önce başladığı ortaya çıktı.

İkili, Popstar Alaturka ekibinin çıktığı yemekler dışında hiç biraraya gelmedi. Ancak 3 ay önce reklamcı Şirin Ediger’den boşanan ve morali bozuk olan Erkır’ı teselli eden Gündeş oldu.

Erkır’a “Benim de başımdan evlilik ve boşanma geçti seni çok iyi anlıyorum” diyen sanatçı, ünlü yapımcıyla sık sık görüşmeye başladı. 1 aydan bu yana birliktelik yaşayan ikili, ilişkilerini ’romantik bir aşk’ diye tanımlıyor. Aşklarını ilk başta herkesten gizleyen Gündeş ve Erkır, ilişkilerinin duyulmaması için, birlikte çıktıkları ilk yurtdışı tatillerine de ayrı ayrı gitti.

Londra’da buluşup Wolverhampton’daki Grand Theatre’da Chicago Müzikali’ni elele izleyen Gündeş ve Erkır’ın, çok yakında nikah masasına oturacağı konuşuluyor. Ünlü şarkıcı çevresindekilere “Çok mutlu bir ilişki yaşıyorum” diye konuşurken, Erkır’ın kardeşi Ayça Erkır, “Onları birbirine çok yakıştırıyorum. İlk duyduğumda şaşırdım ama çok iyi anlaşıyorlar. İlişkileri henüz çok yeni ama çok mutlular” dedi.

“SANA ÇOCUK YAKIŞIYOR”

Osmantan Erkır canlı yayında saat 00.15’i gösterirken seyircilerden birinin bebeğini kucağına alan Gündeş’e “Bu çocuğun bu saatte işi ne?” diye sordu, ardından da ekledi: “Sana çocuk yakışıyor.”