BIST 8.908
DOLAR 34,29
EURO 37,03
ALTIN 3.029,35
HABER /  GÜNCEL

Duyanlar kulaklarına inanamadı

6 yaşındaki çocuğun yaptığına bak. Okul servisini kaçıran afacan, öyle bir işe girişti ki duyanların ağzı açıkta kaldı.

Abone ol ABD’de okul servisini kaçıran 6 yaşındaki erkek çocuğu, okula gitmek için annesinin otomobilini aldı ve kimsenin yaralanmadığı bir kaza yapana dek 16 km yol katetti.

Virjinya eyaletinin Northumberland Şerifi Chuck Wilkins, inanılmaz olayla ilgili olarak, “Bu mucizeden daha fazlası, kimsenin yaralanmadığı mucizeler dizisi” dedi.

Wicomico Church’te oturan çocuğun, annesi uyuyakaldığı için okul otobüsünü kaçırdığını ve babasının da erkenden işe gittiği için evde olmadığını anlatan şerif, “Annesi uyanamadı, çocuk da otobüsü kaçırınca kızgınlığa kapılıp arabanın anahtarlarını aldı ve okula gitmek için kullandı” diye konuştu.

Küçük sürücü, birçok aracı, bir köprüyü ve iki kavşağı geçti, otomobili saatte 88 km olan hız sınırının altında 16 km kullandıktan sonra yolculuğunu bir elektrik direğinde tamamladı. Ford Taurus marka araç büyük hasar görmesine karşın, yaralanan olmadı.

ARABA KULLANMAYI VİDEO OYUNLARNDAN ÖĞRENMİŞ

Minik sürücü, daha sonra araba kullanmayı video oyunlarından öğrendiğini anlattı.

Çocuğu araba kullanırken gören iki sürücü polisi ararken, polis, büyük olasılıkla çocuğun otomobili ayakta kullandığını ve emniyet kemeri takmadığını belirtti.

Kazadan sonra müşahede altına almak üzere hastaneye götürülen çocuğun yine de okula gitmek istediğini kaydeden polis, çocuğun okulda verilen kahvaltıyı ve jimnastik dersini kaçırmak istemediğini anlattı.

Mahkeme kararına göre, baba gözaltına alındıktan sonra 5 bin dolar kefaletle serbest bırakılırken, anne tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Küçük çocuk ile 4 yaşındaki erkek kardeşi şimdilik bir gönüllü aileye teslim edildi.