BIST 8.946
DOLAR 34,29
EURO 37,09
ALTIN 3.023,78

Düşmeden dakikalar önce

Düşmeden dakikalar önce

6 kişinin hayatını kaybettiği kazanın hemen öncesinde 25 mart 2009'da saat 14.51’de çekilen kareler ilk kez yayımlandı. bu kareleri olayın ardından, cep telefonunun şarjı bitene kadar enkazın bulunabilmesi için büyük çaba harcayan iha muhabiri ismail güneş çekmişti.

Düşmeden dakikalar önce

6 kişinin hayatını kaybettiği kazanın hemen öncesinde 25 Mart 2009'da saat 14.51’de çekilen kareler ilk kez yayımlandı. Bu kareleri olayın ardından, cep telefonunun şarjı bitene kadar enkazın bulunabilmesi için büyük çaba harcayan İHA Muhabiri İsmail Güneş çekmişti.

Düşmeden dakikalar önce

Vatan gazetesinden Şebnem Hoşgör imzalı haberde olayın suikast değil, hava muhalefeti nedeniyle helikopterin düştüğü iddiasının güçlendiği yazılıyor.

Düşmeden dakikalar önce

TBMM Araştırma Komisyonu’nun incelemeye aldığı fotoğraflar, birçok iddianın ortaya atıldığı kazanın nedeniyle ilgili önemli ipuçları da verdi.

Düşmeden dakikalar önce

İHA muhabirinin kaza öncesi anlarına ilişkin görüntülerini inceleyen komisyon, bu fotoğraflardaki dış görüntüler ile uydu görüntülerini karşılaştırarak helikopterin rotasında uçmadığı iddialarını çürüttü.