BIST 9.926
DOLAR 34,11
EURO 38,06
ALTIN 2.862,20

Dünyanın en tuhaf gelenekleri

Dünyanın en tuhaf gelenekleri

Tayland ailenizin çok karmaşık ve çözülmesi güç olduğunu mu düşünüyorsunuz? o halde bir de tayland kraliyet ailesine bakın. o zaman kendi ailenizin çok normal olduğunun farkına varacaksınız. tayland kraliyet ailesi çok eski zamanlardan gelen ve sadece bu ailenin kullandığı özel bir dil...

Dünyanın en tuhaf gelenekleri

Tayland
Ailenizin çok karmaşık ve çözülmesi güç olduğunu mu düşünüyorsunuz? O halde bir de Tayland Kraliyet ailesine bakın. O zaman kendi ailenizin çok normal olduğunun farkına varacaksınız. Tayland Kraliyet Ailesi çok eski zamanlardan gelen ve sadece bu ailenin kullandığı özel bir dil kullanıyor. Yani konuştuklarını çevrelerindeki hiç kimse anlayamıyor.

Dünyanın en tuhaf gelenekleri

İskoçya
İskoçyalıların 'Hogmanay' adını verdikleri yeni yıl arefesi kutlamaları gerçekten oldukça farklı ve garip birtakım geleneklere sahne oluyor. 'Clavie' yakma gecesi olarak adlandırılan gecede 'Clavie' adını verdikleri içi zift ve talaş dolu fıçıları yakıyorlar. Sönünceye kadar da tüm kasabanın etrafında dolaştırıyorlar.

Dünyanın en tuhaf gelenekleri

Botsvana
Yılbaşı Botsvana'da da önemli bir gelenek. İnanışa göre yılbaşı gecesi evli çiftlerin seks yapması zenginlik ve bereketi arttırıyor

Dünyanın en tuhaf gelenekleri

Çek Cumhuriyeti
Hiç bira içinde yüzmek istemiş miydiniz? O halde hemen Çek Cumhuriyeti'ne gidin. Son yıllarda popüler hale gelen bira banyosunun sağlığa çok iyi geldiğini düşünüyorlar. Sinir sistemi üzerinde rahatlatıcı etkisi olduğuna inanıyorlar.