BIST 9.900
DOLAR 34,12
EURO 38,12
ALTIN 2.872,54

Dünyanın en ilginç olayları!

Dünyanın en ilginç olayları!

Otobüs kapısında böyle sıkıştıçin´de şanssız bir yolcu neredeyse otobüs şöförünün sabırsızlığına kurban gidiyordu. bayan yolcu durakta inmek istediğinde otobüs şöförü fark etmedi ve kapıları kapatarak yoluna devam etti.kapıları kapattığında kadının kafası kapılar arasına sıkışmıştı. acı çekerek...

Dünyanın en ilginç olayları!

OTOBÜS KAPISINDA BÖYLE SIKIŞTI

Çin´de şanssız bir yolcu neredeyse otobüs şöförünün sabırsızlığına kurban gidiyordu. Bayan yolcu durakta inmek istediğinde otobüs şöförü fark etmedi ve kapıları kapatarak yoluna devam etti.

Kapıları kapattığında kadının kafası kapılar arasına sıkışmıştı. Acı çekerek yola o şekilde devam eden bayan yolcuyu fark etmeyen şöför, 1 durak mesafesi boyunca gitti. Şans eseri diğer yolcuların bağırması üzerine otobüsü durduran şöför kapıları açarak kadını sıkıştığı yerden kurtardı.

Dünyanın en ilginç olayları!

ONLAR GERÇEKTEN MUTLU KÖPEKLER! ÇÜNKÜ İNSAN GİBİ GÜLÜYORLAR

İnternette sosyal paylaşım sitelerine düşen iki “gülen köpek” fotoğrafı tıklanma rekorları kırarak sanal dünyayı adeta kasıp kavuruyor.

Ne sahibinin ne de kendi adı bilinmeyen neşeli köpek, ünlü tenisçi Martina Navratilova’ya benzeyen sahibiyle birlikte kameraya poz verirken, ağzı tıpkı gülen insanlar gibi kulaklarına varınca ortaya inanılmaz bir görüntü çıktı.

Riley adlı köpek, birinci doğum gününü kutlayan California, San Jose’li sahibi Maureen Ravelo ile birlikte poz verirken adeta insan gibi gülümsüyordu.

Dünyanın en ilginç olayları!

ÇİN´DE ÇAKMA KASABA

Çinli bir inşaat firması Avusturya´nın tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü olan ve UNESCO´nun dünya mirası listesinde yer alan Hallstatt köyünün aynısı inşa etmeye başladı.

Avusturya´ya gelen Çinli turistlerden birinin otelde unuttuğu planda kasabayla ilgili bilgiler ve taklidinin nasıl inşa edileceğine dair tasarımlar bulundu. Turist gibi gelen Çinliler´in, üç yıl boyunca bölgedeki her binanın fotoğraflarını çektikleri anlaşıldı.

Dünyanın en ilginç olayları!

YILANLI KÖYE TALİH KUŞU KONDU

Çin´in Zisiqiao köyü bir zamanlar başlarına dert olan yılanlar sayesinde bugün para basıyor. Köylüler ilaç ve restoran sektörüne yılan yetiştirmekte güçlük çekiyor

Çin’in Zhejiang eyaletinin uçsuz bucaksız tarım alanlarınının içinde saklı olan Zisiqiao köyünde ölümcül bir sır saklı. Bu köyü oluşturan evlerden her birinde, birbirlerinden zehirli binlerce yılan bulunuyor. Bu durumun nedeni ise bir hayli ilginç. Geçmişte kuraklıktan yakınan köylüler, şimdi yılanlar sayesinde bir zamanlar ancak hayallerini kurabilecekleri miktarlarda paralar kazanıyor.