BIST 8.882
DOLAR 34,24
EURO 37,08
ALTIN 3.013,38

Dünyadan kriz kareleri

Dünyadan kriz kareleri

Bu fotoğraf new york'ta çekildi. ender olarak kuyrukların görülebileceği dev amerikan kentinde bu kuyruk iş ve işçi bulma kurumu'nun önünde oluşmuş. kriz nedeniyle işini kaybeden binlerce insan, iş bulma çabaları sonuç vermeyince sonunda bu kuyruğa giriyor.

Dünyadan kriz kareleri

Bu fotoğraf New York'ta çekildi. Ender olarak kuyrukların görülebileceği dev Amerikan kentinde bu kuyruk İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun önünde oluşmuş. Kriz nedeniyle işini kaybeden binlerce insan, iş bulma çabaları sonuç vermeyince sonunda bu kuyruğa giriyor.

Dünyadan kriz kareleri

Kaliforniya'da Perris kenti. Bu caddede neredeyse her ev satılık. Mortgage sistemiyle alınan bu evlerin taksitleri, kriz nedeniyle ödenmeyince, bankalar evlere el koyup satışa çıkarıyor. ABD'nin dört bir yanında binlerce ev bu şekilde alıcı bekliyor.

Dünyadan kriz kareleri

ABD'nin orta ölçekli bankaları da sıkıntılı günler yaşıyor. Bunlardan biri olan National City Consumer Bank, krizi atlatabilmek için 4000 çalışanının işine son vererek küçülmeye gidiyor.

Dünyadan kriz kareleri

Küresel mali kriz, Yunanistan'ı da vurdu. Vaadedilen maaş zamları yapılamadı. Hükümetin ekonomi politikalarını protesto eden Atinalılar greve gitti. Yunanistan'ın başkentinde hayat durdu. Kara, hava ve deniz ulaşımı yapılamadı.