BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Dünya modası İstanbul'da görücüye çıkacak

Dünyaca ünlü moda dergisi Vogue'un geleneksel moda etkinliği Fashion's Night Out ilk kez İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Abone ol

Vogue dergisinin ''Fashion's Night Out'' etkinliği bu yıl ilk kez İstanbul'da da gerçekleştirilecek. Etkinlik Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı olmak üzere, İstanbul'un üç büyük alışveriş noktasındaki mağazaları kapsayacak. 

Geçen yıl ilk kez aralarında New York, Paris, Londra ve Milano'nun bulunduğu 13 şehirde gerçekleştirilen etkinlik ekonomik krizin etkisini azaltarak moda ve perakende sektörünü canlandırmak amacıyla gerçekleştirileyor.

Yalnızca 1 gece devam edecek olan etkinlikten yüzde 15-20 oranında satış artışı bekleniyor. Etkinlik İstanbul'un da aralarında bulunduğu 16 Vogue ülkesinde devam edecek.

6 saat sınırsız moda

Fashion's Night Out etkinliğinin 16 Eylül 2010 gecesi Nişantaşı'nda Valikonağı Caddesi'nden Abdi İpekçi ve Teşvikiye Caddesi sonuna kadar, İstinyePark ve Bağdat Caddesi'nde Suadiye – Erenköy arası üç büyük alışveriş noktasındaki mağazaları kapsayacak şekilde yapılacağını ifade eten Domaniç, bine yakın mağazanın 18.00-24.00 saat arasında açık kalacağını söyledi.

Halka açık fotoğraf çekimi

Etkinliğin tanıtımı amacıyla 11 Eylül'de Bağdat Caddesi'nde halka açık fotoğraf çekimi gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında Dice Kayek tarafından tasarlanan tişörtlerden elde edilecek gelirler ticaret meslek lisesi perakende öğrencilerine burs olarak verilecek.