BIST 8.908
DOLAR 34,30
EURO 37,02
ALTIN 3.012,19

Dünya dışı varlık tipleri

Dünya dışı varlık tipleri

Uzay bilimleri araştırma merkezi’nin resmi sitesindeki iddiaya göre araştırmacıların çalışmaları henüz tamamlanmamış olmasına karşın dünya dışı varlıkların tipleri tamamen gözleme dayalı istatistiklerden yola çıkarak sınıflandırılmış. dünya dışı varlık tiplerinin en önemli özelliklerinden biri tüm...

Dünya dışı varlık tipleri

Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’nin resmi sitesindeki iddiaya göre araştırmacıların çalışmaları henüz tamamlanmamış olmasına karşın dünya dışı varlıkların tipleri tamamen gözleme dayalı istatistiklerden yola çıkarak sınıflandırılmış. Dünya dışı varlık tiplerinin en önemli özelliklerinden biri tüm dünya dışı varlıkların insan görünümünde olmadığıdır. Farklı gezegenlerde farklı koşullar altında yaşayan varlıkların bedenleri doğal olarak farklı şekilde gelişmiştir. Bu nedenle evrende birbirine benzeyen ve benzemeyen yaşam formları mevcuttur.

Dünya dışı varlık tipleri

Dünya dışı varlık tiplerinin en önemli özelliklerinden biri tüm dünya dışı varlıkların insan görünümünde olmadığıdır. Farklı gezegenlerde farklı koşullar altında yaşayan varlıkların bedenleri doğal olarak farklı şekilde gelişmiştir. Bu nedenle evrende birbirine benzeyen ve benzemeyen yaşam formları mevcuttur.

Dünya dışı varlık tipleri

İddiaya göre dünya dışı varlıklarla temas kuran şahıslardan ve yakın gözlem raporlarından elde edilen bilgiler ışığında gezegenimizi en çok ziyaret eden varlıklar şunlardır:

Dünya dışı varlık tipleri

a) Pleiadesliler b) Siriuslular c) Orionlular d) Zeta-Reticuliler e) Arcturuslular f) Andromedalılar g) Santorlar h) Vegalar i) Nordikler j) Maviler