BIST 9.169
DOLAR 34,25
EURO 37,61
ALTIN 2.924,83

Dünya devleri onların peşinde

Dünya devleri onların peşinde

Cenk gönen 23 yaşındaki cenk, genç yaşına rağmen soğukkanlı davranışlarıyla tecrübeli file bekçilerine taş çıkartıyor. müthiş bir reflekse sahip olan cenk, real madrid'in kalecisi ıker casillas'a benzetiliyor.

Dünya devleri onların peşinde

CENK GÖNEN 23 yaşındaki Cenk, genç yaşına rağmen soğukkanlı davranışlarıyla tecrübeli file bekçilerine taş çıkartıyor. Müthiş bir reflekse sahip olan Cenk, Real Madrid'in kalecisi Iker Casillas'a benzetiliyor.

Dünya devleri onların peşinde

ONUR KIVRAK 23 yaşındaki genç file bekçisi Şenol Güneş'ten sonra Trabzonspor'a gelmiş en iyi kaleci. Kuşkusuz Türk futbolu açısından da özel bir yere sahip olan Onur'u iyi bir gelecek bekliyor.

Dünya devleri onların peşinde

EMRE BİLGİN Hollanda'nın AZ Alkmaar Takımı'nda forma giyen Türk asıllı futbolcu Emre Bilgin sağ ve sol ayağını çok iyi kullanıyor. Trabzonlu ailenin en küçük erkek çocuğu olan 1992 doğumlu orta saha oyuncusu Emre Bilgin, AZ Alkmaar'ın A Genç Takımı'nda 10 numaralı formayı giyiyor.

Dünya devleri onların peşinde

ERSAN GÜLÜM 24 yaşındaki Ersan stoper mevkinde görev alıyor. Her iki ayağını da çok iyi kullanabilen genç oyuncu hava toplarına da hakim. Ersan 2004 yılında Avustralya takımı Hume City FC'de profesyonel futbola başladı. Ersun Yanal tarafından keşfedilen oyuncu Malatyaspor, Elazığspor ve Adanaspor'da top koşturdu. Beşikaş'ın geçen sezon kiraladığı Ersan oyun tarzı Tomáš Ujfaluši'ye benzetilmektedir