BIST 8.964
DOLAR 34,19
EURO 37,52
ALTIN 2.879,14
HABER /  DÜNYA

Dua etmeye geldi, 10 kilo uyuşturucuyla yakalandı

Uyuşturucu kuryelerine yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, bir otomobilde Yunanistan’dan getirildiği belirlenen 9 kilo 966 gram ero...

Abone ol

Uyuşturucu kuryelerine yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, bir otomobilde Yunanistan’dan getirildiği belirlenen 9 kilo 966 gram eroin ele geçirildi. Yunanistan uyruklu 3 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerden biri hasta olan annesi için Ayasofya’ya dua etmeye geldiğini söyledi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine uyuşturucu kuryelerine yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından düzenlenen operasyonda, zanlıların içinde bulunduğu otomobil Mahmutbey gişelerinde durduruldu. Otomobilde yapılan aramalarda Yunanistan’dan getirildiği belirlenen 9 kilo 966 gram eroin otomobilin ön koltuklarının altında ele geçirildi. Operasyonda Yunanistan uyruklu dini nikahlı olduğu öğrenilen Stergiano K. ve Empamieinod K. ile Vasileiost T. gözaltına alındı. Stergiano K.’nın emniyetteki ifadesinde, kendisinin İzmirli olduğunu, hasta olan annesi için Ayasofya’ya dua etmeye geldiğini ve otomobildeki uyuşturucudan habersiz olduğunu söylediği kaydedildi.
Zanlılardan Vasileiost T. ve Empamieinod K. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, Stergiano K. serbest bırakıldı.
(İHA)