BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  POLİTİKA

DTPde neler oluyor?

DTP'de neler oluyor? Milletvekilleri bir türlü toplanamıyor. Emine Ayna Ankara dışında. İptallerin sıklaşması neye işaret?

Abone ol İNTERNETHABER- DTP grup toplantısı yine iptal edildi. Bu ilk iptal edilen grup toplantısı değil. DTP'den mesaj bekleyenler Salı günlerini boş geçiyor.  

Gerekçe ise Genel Başkan Vekili Emine Ayna'nın Ankara dışında olması gösterildi. Tesadüf ki iki hafta önceki toplantı da benzer gerekçelerle iptal edilmişti.

Yine iptal gerekçesi de Ayna'nın bineceği Diyarbakır uçağının rötar yapması gösterilmişti. İşte grup toplantılarına denk gelen aksilikler ister istemez spekülasyonları beraberinde getiriyor.

Tuhaf olan iptal edilen toplantıların Emine Ayna'nın DTP'nin başına geçmesinden sonra sıklaşması, garip bir tesadüf mü yoksa iktidar mücadelesinin safhaları mı?

Ahmet Türk'ün PKK'yı sembolik de olsa eleştirmesi partiyi içten içe huzursuz ettiği bir gerçek. İşte bunlar alt alta konulduğunda kafalar karışıyor ister istemez. Yönetimden gelen "sorun yok" mesajları inandırıcı bulunmuyor.