BIST 9.976
DOLAR 34,07
EURO 38,04
ALTIN 2.835,09
HABER /  GÜNCEL

Dolmuşta lahmacun cinayeti

Dolmuşta lahmacun yendi. Araçta kokuya neden olduğu gerekçesiyle tartışma çıktı. Kavgada bıçaklar konuştu.

Abone ol İstanbul Beyoğlu'nda ''dolmuşta lahmacun yeme'' tartışmasıyla başladığı iddia edilen kavgada bıçaklanan 1 kişi öldü.
 

 Öldürülen Demircan Üstünkokan



Arkadaşlarıyla birlikte gece bindikleri Taksim'den Aksaray'a giden dolmuşta lahmacun yiyen bir kişi ile bazı yolcular arasında "araçta kokuya neden olduğu" gerekçesiyle tartışma çıktı. 

Ancak zanlılar kendilerine tepki gösteren Üstünkokan'la ağız dalaşına girdi. Kavganın büyümesi üzerine 3 zanlı, genç adamı tekme tokat dolmuştan indirip Tarlabaşı Bulvarı üzerinde darp etmeye başladı. Plakası alınamadığı için kimliği belirlenemeyen dolmuş sürücüsü ise olaya müdahale etmeden yoluna devam etti.

KASIĞINDAN BIÇAKLANDI

Üstünkokan'ı burada yumruklayarak darp eden 3 kişiden Erdal Ş., yanında bulunan bıçağı Üstünkokan'ın kasıklarına sapladı. Talihsiz adam, kanlar içinde yere serilirken, şahıslar olay yerinden kaçtı. Taksi ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Üstünkokan, aşırı kan kaybı nedeniyle kurtarılamadı.  

Zanlıların İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün önünde bulunan MOBESE kamerasında görüntülerin bulunduğu tespit edildi. Olay anının ise Tepebaşı'nda bulunan kablosuz kameraya takıldığı belirlendi. Şahısları tespit eden ekipler ilk olarak Özcan D. ve Orhan Ç.'yi Beyoğlu'nda yakaladı.

POLİS KATİL ZANLISINI ALKOLÜN ETKİSİYLE SIZMIŞ HALDE YAKALADI

Zanlıların ifadesi üzerine olay yerinden kaçan katil zanlısı Erdal Ş.'yi aramaya başlayan polis, şahsın Gedikpaşa'da ayakkabı tamirciliği yaptığını belirledi. Erdal Ş.'nin gidebileceği adreslere baskın düzenleyen ekipler, katil zanlısını Yenikapı'da Türkmen uyruklu arkadaşı Ali B.'nin evinde alkolün etkisiyle sızmış olarak yakaladı.