BIST 9.577
DOLAR 34,01
EURO 37,90
ALTIN 2.824,84
HABER /  GÜNCEL

Doktor lojmanına uyuşturucu baskını

Gümüşhane'de bir doktorun kaldığı lojmanda polis uyuşturucu kullandıkları belirlenen 24 kişiyi gözaltına aldı.

Abone ol

Gümüşhane'de bir doktorun kaldığı lojmanda uyuşturucu kullandıklarından şüphelenilen aralarında eczacı ve ilaç mümessillerinin de bulunduğu öne sürülen 7'si kadın 24 kişi gözaltına alındı.

Gümüşhane'de bir evde uyuşturucu kullanıldığı yönünde istihbarat alan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Torul Cumhuriyet Savcılığı'nın koordinasyonunda Kürtün İlçesi Özkürtün Beldesinde doktor F.G'nin kaldığı lojmandaki dairede arama yaptı. Arama sonrası Kürtün Devlet Hastanesi'nde görevli olduğu belirtilen doktor F.G.'nin yanı sıra aralarında eczacı ve ilaç mümessillerinin de bulunduğu öne sürülen V.K., K.K., M.A., U.E., E.Ü., T.Ö., Y.G., I.H.B., M.Y., F.Y., G.Y., K.İ., E.C., Ö.Y., A.U.S., M.E.Y., O.O.S., M.Y.E., M.T.K., C.B., E.Ö., M.S.T. ve K.E.O. gözaltına alındı.

Uyuşturucu kullandıklarından şüphelenilen kişilerin bulunduğu evden herhangi bir uyuşturucu madde ele geçirilmediği ancak gözaltına alınanlardan birine ait araçta bir miktar esrar ile esrarın sarıldığı ''çarşaf'' tabir edilen kağıt ele geçirildiği öğrenildi. Uyuşturucu madde kullanıp kullanmadıklarının tespiti için kan örneklerinin de alınacağı belirtilen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından Torul Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan da zanlıların uyuşturucu kullandıkları şüphesiyle gözaltına alındığını belirterek, soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.