BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Doğalgaz bomba gibi patladı

Doğalgaz bomba gibi patladı

Patlamada 4 kişi yaralandı, çevredeki çok sayıda ev, işyeri ve araçta hasar meydana geldi.

Doğalgaz bomba gibi patladı

İzmir'in Buca İlçesi'nde, 5 katlı bir apartmanın zeminindeki dairede, ilk belirlemelere göre, doğalgaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 4 kişi yaralanırken, çevredeki çok sayıda ev, işyeri ve araçta maddi hasar oluştu.

Doğalgaz bomba gibi patladı

Olay, gece saat 22.00 sıralarında, Şirinyer Yiğitler Mahallesi 26 numaradaki 5 katlı bir apartmanın zemininde bulunan dairede meydana geldi. İlk belirlemelere göre, doğalgaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle dairenin çevresindeki daire ve sokakta bulunan çok sayıda ev, işyeri ve aracın camı kırıldı. Patlamayı duyan mahalle sakinleri panikle sokağa döküldü. Çevrenin savaş alanına döndüğünü gören mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi.

Doğalgaz bomba gibi patladı

Patlamada yaralanan Fatih İnal, Ceyda İnal ve Ayaz İnal ile karşı binada oturan ismi öğrenilemeyen bir kişi, ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Vücutların çeşitli yerlerinde yanık yarası bulunduğu belirtilen Fatih İnal, Ceyda İnal buradaki ilk müdahalenin ardından İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, kızı Ayaz İnal da Behçet Uz Çocuk Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.