BIST 8.794
DOLAR 34,23
EURO 37,22
ALTIN 2.995,42

Diyet yapmadan önce

Diyet yapmadan önce

Diyet yapmadan önce...kendinizi iyi ve güzel hissetmek için diyet yapmak zorunda değilsiniz. mimi spencer’ın “diyet yapmadan önce yapmanız gereken 101 şey (çünkü iyi görünmek sadece kilo vermekle ilgili değildir” kitabından kadınlar için birkaç öneri.

Diyet yapmadan önce

Diyet yapmadan önce...
Kendinizi iyi ve güzel hissetmek için diyet yapmak zorunda değilsiniz. Mimi Spencer’ın “Diyet Yapmadan Önce Yapmanız Gereken 101 Şey (Çünkü İyi Görünmek Sadece Kilo Vermekle İlgili Değildir” kitabından kadınlar için birkaç öneri.

Diyet yapmadan önce

Her zaman topuklu ayakkabı giyin
Evet, topuklu ayakkabılar çok acıtıyor ve çok pahalı biliyoruz. Ama bize güvenin, onlara yine de ihtiyacınız var. Kıyafetiniz ne olursa olsun, ona seksi bir hava katacaktır. Ayrıca bacaklarınızın daha uzun ve dolayısıyla da vücudunuzun geri kalanını daha ince gösterecektir.

Diyet yapmadan önce

Yağ mıknatısı arkadaşlarınızdan kaçının
Kabul edin; eğer bir arkadaşınız yemekte kızarmış patates ısmarlarsa, bir tane aşırmadan edemezsiniz. Hatta belki kendinize bile ısmarlarsınız. Bir patates, bir bira ya da kocaman bir tatlı... Tabii ki arkadaşlarınızla yemeğe çıkmayın demiyoruz... Sadece sizin kadar sağduyulu biriyle yemeğe çıkmıyorsanız ekstra dikkat gösterin.



Diyet yapmadan önce

Sizi ifade eden stili bulun
Çok sade giyinerek de erkeklerin ağzının sulanmasına sebep olabilirsiniz, biliyorsunuz değil mi? Çünkü önemli olan sadece ne giydiğiniz değil onu nasıl giydiğinizdir de. Spencer’a göre giydiğiniz her şey bulunduğunuz odadakilerin ilgisini çekecek sinyaller gönderir.. ya da tam tersi. En çok iltifat alacağınız ve size iyi hissettirecek kıyafetlerinizi giyin, bu beş yıl önce aldığınız v-yakalı kazağınız olsa bile.