BIST 9.608
DOLAR 33,99
EURO 37,84
ALTIN 2.820,02
HABER /  GÜNCEL

Dia Ronaldo golü atarsa!

Fenerbahçe, Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor..

Abone ol

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 9 Mart Cuma günü deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği izinle dünü dinlenerek geçiren sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde 1,5 saat süren bir çalışma yaptı. Tempolu geçen antrenmana pas çalışmalarıyla başlayan sarı-lacivertli ekip, daha sonra yarı sahada 4'erli gruplar halinde çift kale maçlar yaptı.

ALEX'İN DİA TAKLİDİ VE SENEGALLİ'NİN TOPUK GOLÜ NEŞE SAÇTI

Gençlerbirliği karşısında alınan farklı galibiyetin ardından futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekerken, zaman zaman takım arkadaşlarıyla

şakalaşan Alex takıma neşe kattı. Brezilyalı futbolcunun, bir ara Dia'nın Gençlerbirliği maçında attığı golden sonraki sevincini taklit ettiği görüldü.

Bu arada çift kale maçta Dia'nın attığı gol dikkat çekti. Senegalli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun topukla attığı golün benzerini antrenman maçında attı.

STOCH TEDAVİ OLDU

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan 4 futbolcu antrenmana çıkmadı. Dizinde ağrısı olan Stoch salonda kendisi için hazırlanan özel program

dahilinde çalışırken, sol iç yan bağlarında zorlama bulunan Serdar Kesimal tedavi oldu. Solunum yollarından rahatsızlığı bulunan Özer Hurmacı dinlendirilirken, genç futbolcu Recep Niyaz'ın adalesindeki ağrı nedeniyle antrenmana katılmadığı bildirildi.

Caner Erkin ve Bekir İrtegün ise bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı koşu yaptılar.