BIST 10.643
DOLAR 40,56
EURO 47,70
ALTIN 4.352,20
24°İstanbul

Devlet Bahçeli'den af önerisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bahçeli, mahkumlar için af önerisinde bulundu.

Haberin devamını okumak için tıklayın.
Yorumlar 40 yorum
irfan konakoğlu

BİR KİŞİ ÇIKSINDA AF MECBURİYETTİR DESİN. BİR KİŞİ ÇIKSINDA BİZ FETOCU HAKİM VE SAVCILARIN MAL VARLIĞINA EL KOYARAK ONLARI CEZAEVİNE ATTIK ONLARIN VERDİĞİ KARARLARI NASIL UYGULAYABİLİRİZ DESİN.BİR KİŞİ ÇIKSINDA İNSAN HAKLARI EVRENSEL BİLDİRGESİNE İMZA ATAN TÜRKİYE.DE CEZAEVLERİNDE YATAN MAHKUMLARI 3 VARDİYA AYNI YATAĞA MAHKUM EDEMEYİZ DESİN.. BİRİ ÇIKSINDA TOPLUMSAL BARIŞ DESİN... BİRİLERİ ÇIKACAK VE AT İZİ İLE İT İZİNİ BİRBİRLERİNDEN AYIRACAK..

0 0 cevapla
Okuyucu

Feto mağdurlarına ama gerçek magdurlara af gelse çok iyi olur..gerçek anlamda çok mağdur var..suçsuz yere içerde olan..

0 0 cevapla
Misafir

Lanet olsun! Ne yaptığınızın farkında mısınız? Af çıkarmayı düşünmek ve uygulamak devleti temelinden sarsacaktır! Suçun olduğu yerde ceza vardır! Herkesin yaptığı yanına kar kalırsa ülke yangın yerine döner... Ülkenin adalet sistemini yok etmek için elinizden geleni yapın...Bozmadığınız,parçalamadığınız,alt üst etmediğiniz bir şey kaldı mı? Ülkem disiplinin,otoritenin ve hiyerarşinin yok edildiği ve liyakatsiz iş bilmez ve beceriksiz kadroların elinde kaldı!

20 0 cevapla
kundemacı

Bu zavallı iyice sıyırdı. Olacaksın Cumhurbaşkanı Yardımcısı da olma ne olur?

5 1 cevapla
Metin

Her insan hata yapar canilere sapıklara teröristlere hariç herkes ikinci bir şansı hakeder

3 14 cevapla
Kartal

Bahçeli'ye Teşekkürler AF istiyoruz Bayram öncesi bizleri inşallah sevindirirler

0 8 cevapla
Misafir

Milletin canını yakıp içeri girmiş. Şimdi af çıksın canı yanan canının yandığı ile kalsın. Ah adalet ah neredesin?

13 1 cevapla
Atinali Timon

Af çıksın arkadaş. Her 8-10 yılda bir af çıkıyordu ancak Akp dönemi ile af hiç verilmedi. Olan olmuş geri dönülmez bir yola girilmiş. O adam içerde 50 yılda yatsa hiç bir acıya merhem olmayacak. Bırakın çıksın topluma kazandirilsin. Af gelsin isterim.

0 6 cevapla
Frt

Sayın bahçeli afla çıkardıgın mahkumları evine de davet et beraber türkiye nin geleceyini konuşursunuz

26 2 cevapla
Misafir

Ne affı yaaa. İçerdekiler zaten az caza alıyor. Belki milyonda bir kişi haksız yatıyordur onuda bulmak zor.

16 0 cevapla
Close menu