BIST 9.579
DOLAR 37,92
EURO 41,07
ALTIN 3.810,03
12°İstanbul
HABER /  DÜNYA

Dev geminin çaresiz kaldığı an

Dev yolcu gemisi dalgaların arasında bir o yana bir bu yana sallandı. İşte o anlar kameralara böyle yansıdı.

Abone ol

Pasifik okyanusunda dalgalardan etkilenen dev yolcu gemisinin içinden kaydedilen görüntüler dalgaların gücünü gözler önüne seriyor.

İNSANLAR EŞYALARLA BİRLİKTE SAVRULDU

Görüntülerde lüks geminin barında oturan ve gemi içinde gezinmekte olan insanların geminin sallanması ile birlikte eşyalarla savruldukları görülüyor.

Avustralya ile Yeni Zelanda arasında çalışan turistik gezi gemisi "Pacific Sun"ın (Pasifik Güneşi) okyanus üzerinde seyrederken dalgaların etkisi ile sallanması ile gemi içinde yaşanan hareketlilik dev geminin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Görüntülerde geminin sallanması ile birlikte barda oturmakta olanlar ile yürümekte olan insanların eşyalarla beraber sağa sola savrulduğu görülüyor.

KİMİLERİ DİREKLERE TUTUNDULAR

Depremi andıran görüntülerde bazı insanlar ise savrulmamak için gemi direklerine savrulurken bazıları tutunmakta bile güçlük çekerek eşyalarla savruluyor. Geminin malzeme bölümünde ise makineler ve eşyalar yine sağa sola savrulurken görülüyor.

Close menu