BIST 9.580
DOLAR 33,92
EURO 37,63
ALTIN 2.801,29
HABER /  GÜNCEL

Derbi öncesi Yıldırım mektup

F.Bahçe yönetiminin bugün düzenleyeceği derbi yemeğinde Başkan Aziz Yıldırım'ın Metris'ten yolladığı mektup okunacak

Abone ol

Sarılacivertli yöneticiler bugün düzenleyeceği yemekte Aykut Kocaman ve öğrencileriyle bir araya gelecek ve beraber galibiyet yemini edecek. 

Sabah'tan Volkan Demir'in haberine göre yemekte, Metris'te tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yazdığı mektup okunacak. Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'a ilettiği mektubunda 3 Temmuz'dan beri birlik ve beraberliklerini hiç bozmayan Aykut Kocaman ve futbolculara öncelikle teşekkür edeceği ve Galatasaray'ı devirerek, Play-Off'ta da şampiyonluğu kucaklayacaklarına olan inancının tam olduğunu ileteceği öğrenildi.

Ali Yıldırım'ın okuyacağı mektubun ardından önceki gün sözleşmesi 3 yıl uzatılan Aykut Kocaman'ın da futbolculara hitaben bir konuşma yapacağı gelen haberler arasında.

DERBİNİN KRALI ALEX!
Fenerbahçe 'de 8. sezonunu geçiren Alex, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı toplam 38 derbide forma giyerken, 20 kez gol sevinci yaşadı. Brezilyalı futbolcu 21 kez forma giydiği Beşiktaş'a 13, 17 kez oynadığı Galatasaray'a ise 7 gol attı. Özellikle derbi maçlarda golcü kimliğini ön plana çıkaran Alex, son 5 derbide Beşiktaş filelerini 4, Galatasaray ağlarını ise 2 kez havalandırdı. Türkiye kariyerinde 2 kez gol krallığı tacını takan, geçen sezon "100'ler Kulübü"ne giren Alex, bu sezon 26 maçta 12 gol attı.