BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Derbi öncesi polise bıcaklı saldırı

Mecidiyeköy'de Fenerbahçe forması giyen bir polis memuru ile 2 arkadaşı bıçaklı saldırıya uğradı. Polis memuru yaralı.

Abone ol

Mecidiyeköy'de Fenerbahçe forması giyen bir polis memuru ve 2 arkadaşı, Galatasaraylı taraftarların saldırısına uğradı.

Kalçasından yaralanan polis memuru, kendilerine saldıran grubun dağılması için havaya ateş açtı. Yaralanan polis memuruyla, ellerinden yaralanan 2 arkadaşı hastanede tedavi altına alınırken yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Mecidiyeköy'de bulunan Ali Sami Yen Stadı'nın arkasındaki otobüs duraklarında meydana gelen olayda, üzerine Fenerbahçe forması bulunan polis memuru M.K. arkadaşları E.Ö ve M.S.'yle, Galatasaraylı bir grup taraftar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Galatasaraylı taraftarlar, izinli olduğu öğrenilen polis memuru M.K ve arkadaşlarına bıçakla saldırdı.

Saldırı sonucunda polis memuru M.K. kalçasından, E.Ö. ve M.S. de ellerinden yaralandı. Bu sırada polis memuru M.K., grubun dağılması için belindeki silahını çekerek havaya uyarı ateşi açtı. Paniğe kapılan Galatasaraylı taraftarlar kaçarak kayıplara karışırken, duruma çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Olay yerine gelen polis ekipleri bölgede geniş çaplı arama yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılan polis memurunun hastanedeki tedavisi sürerken, E.Ö. ve M.S.'nin tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.