BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,13
ALTIN 2.447,57
HABER /  GÜNCEL

Depremde PKK'lının evine taziye ziyareti

Van depreminin ikinci günü BDP'li vekiller öldürülen teröristin evine taziye ziyaretine gitti

Abone ol

Yeni Akit gazetesi iki gündür BDP'lilerle ilgili yaptığı haberlerle dikkat çekiyor. Dün BDP'li Van Belediyesi'nin depremin ilk gününde teröristin cenazesini taşımasını gündeme getiren gazete bugün de PKK evine yapılan taziye ziyaretine yer verdi..

İHD BAŞKANI, SUAVİ, FERHAT TUNÇ

PKK'ya yakın ROJ TV'de 24 Ekim'de yayınlanan haberde; terörist Yücel Halis'in taziyesine “BDP'li vekiller Sırrı Süreyya Önder, Nursel Aydoğan, Akın Birdal, İHD Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan, Sanatçılar Suavi ile Ferhat Tunç'un da katıldığı” duyuruldu ve bu isimlerin taziye görüntüleri yayınlandı.

Eleştirilerin odağında bulunan Van Belediye Başkanı Bekir Kaya konuşmaktan kaçınırken, BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ise haberi yapan Yeni Akit'e kızdı. Bekir Kaya'ya sahip çıkan Buldan, “Depremi bıraktınız, şimdi bunun peşine mi düştünüz?” ifadesini kullandı.

DEPREMİN İKİNCİ GÜNÜ BELEDİYE ARACI MALATYA'DA TERÖRİST CENAZESİ TAŞIDI

Devlet ve milletin depremzedeler için seferber olduğu gün, BDP'li Van Belediyesi'nin resmi cenaze aracı ile Malatya'dan Van'a terörist cenazesi taşımasının görüntülerine Cihan Haber Ajansı ulaştı. Depremden bir sonraki gün 24 Ekim'e ait olduğu belirlenen görüntülerde, Van Belediyesi'nin terörist için 65 NT 683 plakalı 'Van Belediyesi Cenaze Taşıma Aracı'nı Malatya'ya nasıl seferber ettiği görülüyor.