BIST 10.682
DOLAR 32,54
EURO 35,17
ALTIN 2.465,89
HABER /  SPOR

Denizlispor moral depoladı

Denizlisporlu teknik heyet ve futbolcular, bowling oynadı.

Abone ol

Denizlisporlu teknik heyet ve futbolcular, bir alışveriş merkezindeki salonda bowling oynadı.
    
Teknik direktör Güvenç Kurtar önderliğindeki Denizlisporlular, Yenişehir Mahallesi'ndeki alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda kahvaltıyaptı.
    
Kaptan Yusuf dışında tam kadro kahvaltıya katılan yeşil-siyahlı ekip, ardından bowling, bilardo ve çeşitli bilgisayar oyunlarına geçti.
    
Teknik direktör Güvenç Kurtar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni gelen futbolcuların takıma ısınmaya çalıştığını söyledi.
    
Yeni yetenekli transferlerin genç ve tecrübesiz olduklarını anlatan Kurtar, futbolcuları hazırlamaya çalıştıklarını kaydetti.
    
Futbolseverlerin bundan sonra iyi bir Denizlispor izleyeceklerini ifade eden Kurtar, ''Denizlispor takımı ekonomik olarak diğer takımlardan çok önde transfer harcamaları yaptı. Çok cüzi rakamlara futbolcular aldık. Genç yetenekleri hazırlıyoruz. Ama hemen de onlardan iyi bir futbol beklemek yanlış olur. Genç futbolcularımızı takıma kazandırmamız lazım. Kulübü büyük bir mali külfetten kurtarmış olduk'' diye konuştu.
    
Yeşil-siyahlı takımın oyuncusu Hasan Yiğit de takımın her zaman hatalardan ders çıkartan bir takım olduğunu belirterek, ''İkinci yarıda hiç galibiyet alamadık. Üç maçta da bize göre iyi sonuçlar elde edemedik. Ama sonuçta Konyaspor maçı iyi bir başlangıç olacak diye düşünüyorum. Takım olarak iyi hazırlandık. İnşallah taraftarlarımızla beraber hakettiğimiz 3 puanı alırız'' dedi.