BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Deniz Seki tığ gibi oldu

Deniz Seki kilolarından kurtuldu. Bu işlem 2.5 ayına mal oldu. Tabi parasına da..

Abone ol

Deniz Seki spor ve diyet yapıp zayıflama aletine girerek 10 kilo verdi. Ancak bu işlemler için tam 8 bin YTL harcadığı ortaya çıktı

Zayıflamaya karar veren Deniz Seki’ye ilk olarak bir hücresel tedavi merkezince diyet listesi hazırlandı. Karbonhidratı yüksek, protein değeri düşük olan diyeti uygulamaya başlayan şarkıcı, hemen ardından da teknik destek aldı. Seki, 2.5 ay boyunca vücudundaki fazla yağların parçalanmasına yardımcı olan Corpo isimli alete girdi.

Elektroterapi aletiyle günden güne incelen şarkıcı, diğer yandan da selülitlerinden kurtularak, sıkılaşmış bir vücuda sahip oldu. 30 seanslık bu uygulamanın fiyatı 2 bin 250 YTL.

Halen bu programa devam eden Seki, seans sayısını ise haftada bire düşürdü. Seki bunun dışında oksijensiz egzersiz olarak tanımlanan Hipoksi’ye de yine haftada üç gün katıldı. 15 dakikalık seanslardan oluşan bu programın bedeli ise 2 bin 530 YTL. Bu arada evini adeta bir spor salonuna dönüştüren ünlü şarkıcı, haftada iki gün özel olarak pilates hocasıyla çalıştı. 2.5 aylık bu program için de 3 bin YTL ödedi.

Nur Gülmez Bel/Vatan