Deniz de yükselmişti! İskenderun’da son durum böyle
|
![Deniz de yükselmişti! İskenderun’da son durum böyle](https://img.internethaber.com/rcman/Cw720h450q95gc/storage/files/images/2023/02/09/kpk-f4xf_cover.jpg)
3 gün önce meydana gelen depremlerin ardından İskenderun’da deniz seviyesi yükseldi. Deniz seviyenin yükselmesiyle sahil kesiminin bir bölümü sular altında kaldı. Depremde yıkılan binalar ve hasar alan yerler havadan görüntülendi.
![Deniz de yükselmişti! İskenderun’da son durum böyle](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2023/02/09/aw824564-01-ntCO.jpg)
Kahramanmaraş merkezli 3 gün önce meydana gelen depremlerin ardından İskenderun’da deniz seviyesi yükseldi. Deniz seviyenin yükselmesiyle sahil kesiminin bir bölümü sular altında kaldı. Depremde yıkılan binalar ve hasar alan yerler dron ile havadan görüntülendi.
![Deniz de yükselmişti! İskenderun’da son durum böyle](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2023/02/09/aw824564-02-n0B8.jpg)
Arama-kurtarma ekiplerinin enkazlarda çalışmaları devam ediyor.
![Deniz de yükselmişti! İskenderun’da son durum böyle](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2023/02/09/deniz-Nt4n.jpg)
Kentte depremin ardından deniz suyunun sahilden iç kısma doğru yaklaşık 200 metre kadar gelmesi tedirgin etmişti.
![Deniz de yükselmişti! İskenderun’da son durum böyle](https://i.internethaber.com/storage/files/images/2023/02/09/deniz-2-RK6T.jpg)