BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Deniz Akkaya dövüldüğünde ısrarlı

Manken Deniz Akkaya eski sevgilisi Murat Aslan'ın kendisini dövdüğü iddiasını mahkemede sürdürdü.

Abone ol

Manken Deniz Akkaya'yı darp ettiği öne sürülen eski sevgilisi Murat Aslan'ın 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Beykoz 2. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Murat Aslan ile şikayetçi Deniz Akkaya katıldı.

Duruşmada alınan ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen Aslan, ''Ne ona ne de başka bir kadına şiddet uyguladım. 1999 yılından bu yana beraberdik. Arkadaşlıktan öte sevgiliydik. Olay gecesi eve geldiğinde uyuyordum. Çok alkollüydü, tartıştık. Alkolün etkisiyle kendini yerden yere attı'' dedi.

Deniz Akkaya ise dövüldüğü iddiasını tekrarlayarak, olayı şöyle anlattı: ''Olay gecesi manken arkadaşım Güzide Duran'ın evine ziyarete gitmiştim. Bilge Kara da oradaydı. Gece saatlerinde Murat'ın Beykoz Konakları'ndaki evine döndüm. İçeri girer girmez 'neredeydin?' deyince tartışmaya başladık. Anlattıklarıma inanmadı, çıkan tartışma şiddete dönüştü. Bana tokat attı. Yüzüm ve tişörtüm kanlar içinde kalırken, kulağım zarar gördü. O ara onunla birlikte olup olmadığımı sormak için Bilge'yi aradı. Bu sırada ben de bağırarak, 'Bilge yetiş' diye sesimi duyurmaya çalıştım. Bir süre sonra Bilge, Murat'ın evine geldi. Kısa süre ikisi mutfakta konuştuktan sonra Murat bana gelip özür dilemeye başladı. Bilge ile daha sonra evden ayrıldık.''

GÜZİDE DURAN: OLAYI GÖRMEDİM
Duruşmada tanıklık yapan manken Güzide Duran ise ''Olay gecesi Deniz benim evimdeydi. Ertesi gün gözünün morarmış olduğunu görüp sordum. Bana 'Murat dövdü' dedi. Olayın oluşunu görmedim'' diye konuştu.

Duruşmada söz alan Aslan'ın avukatı Yılmaz Dikici, Deniz Akkaya'nın olay öncesinde el yazısı ile yazdığı bir mektubu ve içerisinde SMS'lerin kayıtlı bulunduğu bir CD'yi mahkemeye verdi. Yılmaz, ''Asıl neden Deniz Akkaya'nın çocuk ve müvekkilimle evlenme isteğidir. Dayak ve şiddet iddiaları asılsızdır'' dedi.

Duruşma, dosyadaki eksikliklerin tamamlanması amacıyla ertelendi. Dava iddianamesinde, Murat Aslan'ın ''darp'' suçundan 1 ile 3 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması isteniyor.