BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Demirören'den Beşiktaş'a şartlı jest

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Mali Genel Kurul'da tüm alacaklarını kulübe hibe ettiğini açıklarken bir de şart sundu

Abone ol

Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısı yapılıyor.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi Anadolu Oditoryumu'nda gerçekleştirilen toplantıya Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Divan Kurulu ve kongre üyeleri katıldı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ise toplantının açılışında salonda yer almadı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören yaptığı açıklamada ''Herkes alacağımı konuşuyor. Ben alacağımı Beşiktaş'a hibe edeceğim. Ama tek şartım var, bundan sonraki başkan ve yöneticiler de Beşiktaş'ın kasasına koyacakları her parayı onlar da hibe edecekler'' dedi.

AF DİLEDİ

Hataları olduğunu ancak her şeyi Beşiktaş için yaptıklarını ifade eden Demirören; "Bu süreçte sizlerin kalbini kırdıysam affola. 2004'de Beşiktaşımızın borcu 11 milyon TL civarındaydı. Ezeli rakiplerimizin de bu civardaydı. 2012'de rakiplerimiz ile aynı borçtayız. 2004 senesinden bugüne kadar ben ve yönetimim Beşiktaş'a 6 tane kupa kazandırdık. Iverson, Guti vb. isimlerle Beşiktaşımızı dünyaya duyurduk. Fulyamızı, Beşiktaşımıza kazandırdk. Başbakanımızın verdiği söz ile stadımızın yapılması tamamlanma aşamasına geldi. Kişiler seçilmek için stad projesinden bahseder. Ben veda ederken bu müjdeyi veriyorum" dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Dünyanın en büyük taraftarı olan Beşiktaş taraftarının her zaman zirvede olduğunu kaydeden Demirören, "Eğer taraftarlar başkanına ve yönetiminine her koşulda destek çıkmazsa rakipleri sevindirirler. Onlardan ricam bundan sonra yönetime ve başkanına sahip çıkmaları. Beşiktaşlılık duruşunu kimsenin bozmasına izin vermeyin" ifade etti.

HERKES HİBE ETSİN

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ''Herkes borcumu konuşuyor. Ben borcumu Beşiktaş'a hibe edeceğim. Ama tek şartım var, bundan sonraki başkan ve yöneticiler de Beşiktaş'ın kasasına koyacakları her parayı onlar da hibe edecekler'' dedi.

HAKKIMI HELAL EDİYORUM

Son olarak helallik isteyn Demirören; "Ben hakkımı helal ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.